Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padre103
csendes tag
Nem a jelzéssel van a gondom, hanem azzal, hogy kétszer vonja le az összeget a számlámról, amiből az egyiket aztán pár óra elteltével visszateszi, de ez eddig nem így működött. Egy vásárlás egy sms egy levonás. Nem tudom mi változott és miért, azon kívül, hogy új kártyaszámot adtak.
-
Padre103
csendes tag
Sziasztok!
Elég régóta használom a Paypal-t Otp-s virtuális kártyával, eddig gond nélkül. Nemrég lejárt a kártyám, töröltem és regisztráltam az újat. Viszont most már nem először úgy történik a fizetés, hogy egy vásárlásról két sms-t kapok, egy "Kártyás foglalás" és egy "Kártyás vásárlás". Minkét esetben a számlámról levonódik az összeg, de a Paypal tranzakciólk között csak egyszer szerepel. Majd pár óra múlva az egyik levonás visszakerül a számlámra.
Találkoztatok már ilyennel? Ki csinálja ezt a Paypal vagy az Otp?Előre is köszi a segítséget.
üdv, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest