Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
hát nekem ez nem megy, bejelentkezek a paypal adatokkal a Xoomra de nem jutok tovább. Nem a paypal egyenleget akarja használni, valamint megkérdezi mely országba akarom küldeni, ha Litvániát írom amilyen a Revolut akkor a városbeírásnál akadok el és forintra akarja küldeni átváltással, ha meg MO-t írom be célországnak akkor sincs lehetőségem € ban küldeni. Én vagyok a béna?
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok,
hosszú idő után újra beizzítottam a Paypal fiókomat, a revolut kártyámat tettem alapértelmezettnek € pénznemben.
Ma érkezett egy kisebb összeg € és azt szeretném átvezetni a revolutomra ugyan ebben a pénznemben.
Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyany tudom ezt a legolcsóbban megvalósítani?
köszi előre is. -
Bacusuz
őstag
Sziasztok! Szerbiába szeretnék a legolcsóbban pénzt küldeni.
Hallottam a revolut és társairól, de mivel olyan ritkán teszek így, inkább megnézném a PayPalos lehetőségeket.
Kint RSD szerb dinár a pénznem.
Rögtön az elején elakadtam az összefoglaló olvasásakor ahol is linkelve van egy oldal , meg lehetne nézni az adott országban milyen kártyák, pénznemek adhatók hozzá. Én ilyet nem találtam a kiválasztott országnál. Első segítség.Van egy váltás kalkulátoruk
ahol kiszámolja nekem mindez mennyibe kerül és ha jól értem ezen felül felszámol még további 2$-t?A legnagyobb buli, hogy akinek küldöm nincsen bankkártyája. Na ilyenkor mivan?
-
Bacusuz
őstag
Az összefoglaló szuper.
A konverzió beállítással 5000 ft-ot spóroltatok az órán amit megrendeltem.
A hitelkártyával való fizetésnél 1eur/358 huf - árfolyamon akart számolni ugyan ennyiért számolta volna a paypal is, de most átállítva 338 huf ba számolta az eurót.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest