- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sisco2
tag
Most megprobáltam más módon belépni, telefonhívással. Megadtam a kódot, complete meg minden visszarak a paypal oldalra azt írja: A kérés feldolgozása során hiba történt. Elnézést kérünk." Természetesen nem engedett be.
Annyira szuper ez a paypal komolyan mondom, már elfelejteném örökre. Amugy se nagyon használom a váltási áraik miatt, csak maradt rajta pénz. Na mind1, köszi azért.
-
Sisco2
tag
Najó mondom most felrakom az applikáciot, és onnan majd talán megy (az is magyarul van) de onnan se jön meg az sms.
Pénz kiszedése paypal egyenlegről téma.
Érdemes esetleg beutalni valahonnan egy minimál összeget, másik banktól vagy wise-tól és akkor utána hitelesíti esetleg magától mert az én nevemről érkezik a pénz?
Utána már kitudnék utalni mindent ugyanarra ahonnan beutaltam? -
Sisco2
tag
válasz
Sisco2 #46634 üzenetére
Próbáltam hozzáadni a Wise forint számlát, de valami nem stimmel azt mondja vegyem fel a kapcsolatot mert nem tudja hozzáadni.
Másik. Az sms biztonsági kód nektek sem jön meg rendszeresen? Van amikor jön a belépéskor és betudok lépni, de leginkább hiába várok rá nem jön és újra küldés után sem.
-
Sisco2
tag
Szia
Igen gondolom a személyes befizetés a leggyorsabb.
Nekem banki átutalással 2 nap volt mire megérkezett BudapestBank-ból (Unicredithez) a paypal számlámra.
Viszont még aznap fizettem paypal-al egy amerikai cégnek, és 3 nap után sincs még náluk a pénz, most levelezek velük. Paypal levonta tőlem. Nem tudom meddig ül a magyar Unicredit a pénzemen, de hogy ilyen lassuak legyenek ez katasztrofa.
Gondolkozom hogy inkabb atmegyek Moneybookers-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest