Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Vebber #39845 üzenetére
Oké, ez szerintem csak böngésző móka.
Itt a direkt linkje a számla oldalnakEz a jó belépési oldal linkje, néha ez is megzavarja a dolgokat.
Nálad túl tiszta a fenti oldal, belépve ilyesmi szöveg van nálam:
https://www.paypal.com/myaccount/transactions/?free_text_search=&account_subscription_type=ALL&filter_id=¤cy=ALL&issuance_product_name=&type=&status=&start_date=2020-01-09&end_date=2020-04-08 -
Topikgazda
válasz Vebber #39842 üzenetére
Mint írtam ez alapértelmezett a PayPal fiókok esetén, ott kell lenni. Annyit tegyél meg, hogy töröld a PayPal sütiket és a böngésző gyorsítótárat, újra indítva ott kell lenni.
Megnéztem az általam nem használt Chrome-ot, ott is ott van.Ha belépsz akkor van még két link ami esetleg kikényszerítheti a képernyő frissítést a Legutóbbi tevékenység és a További tevékenység megtekintése vagy állítsd angol nyelvre és lépj ki és be.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Vebber #39840 üzenetére
Tehát felső menü és Tevékenység -re katt
Jobb szélen 4 db vonal és Kivonatok, erre katt.
A megjelenő képernyőn az Egyéni felületre kattA következő képernyőn a Kivonatok választása
A Havi kivonatok választása
Itt az adott hónapnál igénylés és ha kész letöltés. Februárt nem kértem még le a márciust már igen.
Én Firefox-ot használok, mert esetleg a többiek (Chrome) nem mutatják.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Vebber #39837 üzenetére
Félreérthető a dolog, ez egy általános üzenet, mert jogszabály írja elő, de ez elektronikusan van biztosítva. De hozzáférsz a számla történethez.
Activity (Tevékenység)
Jobbra fent Statements (Kivonatok) (a négy vonal alatt)
Custom (Egyéni) linkre katt
A Reports-nál (Jelentések) Statements (Kivonatok) és Monthly (Havi)
Amelyik kell pdf vagy csv (Excel) ott a Request (Igénylés) az adott hónapnál.
Elkészíti (Folyamatban) és letölthető ha kész Download (Letöltés)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest