- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én is ilyet kaptam, és egy féléves huzavona volt mire 100%-osan visszajutottam. (Rámkeresve az egész átfutható itt).
Mindenen átmenve azután lett jó, hogy valaki újra hozzáadta (de talán más mezőbe) a már hozzáadott telefonszámomat a fiókhoz, így a rendszer újra ki tudta küldeni az SMS 2fa-t. Hogy emiatt lett-e jó -a többi "jaj ettől megoldódik" javaslat nem működése miatt, már nem tudom, de ajánlom ezzel kezdeni!Hívd fel őket (elérhetőség az előző oldalon vastaggal) és kérdezz rá, hogy az aktuális telefonszámod jó helyen mezőben van-e, és hogy szeretnéd megerősíteni ugyfélszolgálat-triggerelt ellenőrzéssel!
Ha nem segít, akkor van esély hónap-hossznyi próbálgatásra. Lehet hogy egy alternatív pénzmozgatási mód -még ha költségesebb is- használata megéri, különösen ha SOS!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest