Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #47983 üzenetére
Tizedik hívás: Elmondom, hogy mi volt eddig. Elmondom, hogy a koléga mit csinált multkor.
Emberkénk mondja megérti. Emberkénk belép, látja. Mondja elküldi emailben.
Mondom dejó.
Az emailben "a tájékoztató a mellékelt adatokról -információ" van (Fontos a következőhöz), a mellékelt adatok nem. Csatolva is az előbbi, csak PDF-ben.Tizeneggyedik hívás Mondom fél órája sem beszéltem kolegával, és nincs infóm abban a mailben amit küldtek...
"Jaj, de miért is kéne? / Jaj, de lépjek be, és ott elérem! / Jaj, deminden kérdés, ami az elmúlt 10 hívás alatt már tisztázódott....
"
Mondom oké, menjünk át rajta:
Be tudok-e lépni: Belépési oldal, google capcha töltve, következő oldal nem enged tovább.
Jelszóreset. Ugyanez.
-Ok A rendszer küldene SMS-t, de nem tud mire.. (mikor már jött üzenet márciusban). Rendben hozzáadta 3 sms visszaolvasós körben a telefonszámomat újra, úgy, hogy nekem be se kellett mondanom.Be tudok-e lépni: Belépési oldal, capcha nem tölt be...
Át kellett dugnom a modemembe a gépet diektbe, hogy működjön, és betöltse a HCapcha-t (más oldalon csak webelem... de már tudom, hogy a paypal.... más... az meg hogy az előbb ment a google capcha meg ne érdekeljen senkit...
Belépési oldal, capcha betölt, SMS 2fa megvan, enged belépni.
A kiscsaj a telefonban boldog, én mondom, hogy azért még ránéznék, hogy az alap probléma, hogy amikor rákattintok a gombra nem történik semmi, áll-e még:
Kikeresem az üzenetet amit a 10.ben elküldtek, és ott az alján a 2 link a PDF-ekhez, amik az összegyűjtött ifóimat már tartalmazzák!!!! Rákattintok, és nem enged tovább.A kiscsaj meg a következő 15 percben próbált alkotni valamit, meg állított olyanokat, amiknek az ellenkezőjét korábban már megkaptam, meg hogy "kérjek új adatlekérést"... miközben értette is gogy a gombra nem jön elő semmi....
Persze, amíg probléma megoldottunk kifutottam az ingyen óra kezdési blakomból, szóval bármit majd csak jövő héten tudok kérdezni legközelebb...
Egyre egyre jobb!
Közben jött egy email, hogy üzenet vár bent.
Megynitom az üzeneteket, a csaj által összeszedett adatok egy csv-ben csatova vannak... Rákattolok: LETÖLTI....
Szóval a hivatalos pdf-ek nem mennek, de az alap letöltés megy???// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Topikgazda
válasz ledgeri #47983 üzenetére
Többen nem igazán tudják hogy miről van szó és nem hiszem hogy visszaolvassák a hozzászólásaidat ezért röviden összefoglalnám a szituációt.
Kérve lett a PayPal fiók törlése, ami a kérés után meg is szokott indulni.
A törlési kérés után tudni akarta hogy milyen adatokat tárolnak róla ezért le akarta kérni a PayPal-on tárolt adatait, amelyeknek a lekérése valamilyen technikai probléma miatt nem sikerül.
Ennek érdekében folyamatosan próbál elektronikus úton egyezkedni és annak a történetét olvassuk.És most visszatérve, újból javaslom a következőt, normál postai levél formában, az adataidat ezen az úton is lekérheted:
Postai úton, levelét a központi irodának címezve: PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Attention: Legal Department, 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxemburg.A te igényed eléggé egyedi ezért nem igazán lehet vele mit kezdeni, mi hiába olvassuk nem valószínű hogy neki állunk vissza ellenőrizgetni hogy egy bármely regisztráció törlése után mi is történik.
Őszintén szólva nem igazán érdekel itt senkit az hogy ha egyszer törli a PayPal fiókját akkor a törvényekben előírt időtartamban megőrzendő és egyébként önként megadott adatok melyek is lennének.
Azt természetesnek tartom hogy az egyáltalán nem aktív (nem lép be senki) fiókok archív állományba lévő adatainak ellenőrzése a felhasználó által nem elérhető közvetlenül, hiszen archiválva van.
Jelentősége ilyen kérésnek legfeljebb a törvényben előírt őrzési idő lejártakor lenne, de csak az hogy törölve lettek-e és nem az hogy mi lett törölve, mert mindennek el kell tűnnie.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest