Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonjjo
tag
Hogy szopatja a népet ez a köcsög paypal is.
Elküldtem a csomagot,elküldtem a számlát,a screenshotot a fürgefutár megrendelésről is.(címem,címzett,track number minden rajta)
Erre köztik velem,hogy küldjek olyan képet amin rajta van a csomag és a cím is.
Hogy a francba várhatják el,hogy rakjon fel az ember egy képet csomagról,miután elvitték a csomagot?
Az a köcsög futár is 2 percel azelőtt telefonál,hogy ideért,és 10 percel azelőtt jött az email,hogy ekkor vennék fel,persze csak akkor ért rá futár is.
És semmi időm nem volt még körbefotózgatni se.Főleg nem miután átadtam és rárakta a kis címkéjét cimmel eggyütt.
Nem mellesleg ez a buzi oldal is,most először,ahhoz hogy ezen a fúromon írjak újra be kellett lépnem.
De persze máshol(hardverapro,gamepod) hiába voltam bejelentkezve.Neki ott prohardveren újra kellett loggolnom."Még 2 alkalommal küldhet be visszaszállításidíj-visszaigénylési kérelmet a tranzakcióval kapcsolatban."
Most akkor még 2x tudom módosítani,ha megint szívóznak velem 2x,már többet nem is ugrálhatok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest