- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Köszi a választ.
Verified és Premier.
Szerintem nincsen semmilyen limitem. Hol kellene megnézni?
Ez nem friss regisztráció, hanem már több éves.
Szerinted ez csak időszakos ellenőrzés?Legutoljára ezt írták:
"To provide one of the safest online payment methods PayPal reviews every withdrawal before it is approved. Occasionally, we may hold a withdrawal if there may be a higher-than-normal level of risk associated with the transaction."
"When a withdrawal is held, this is not a reflection of you or your account activities. Our internal security system is an automated system which reviews all of the details of every withdrawal that is made through PayPal. This is similar to the way your bank or credit card issuer approves transactions."
"For fraud prevention reasons, I cannot see what aspect of this withdrawal has caused our internal security system to intervene. Neither can I override or manually change the security settings to allow your withdrawal to go through immediately."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged