Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

válasz Lokids #40752 üzenetére

Akinek gondja van a golddal: ti folyamat járatjatok az egész várost?

Én pl disenchantot elég ritkán használom mert 1 unique item átlag 10k dust (volt már 40k is egy body armor) és dust van vakulasig.
    Map runnereket túl drágának tartom ahhoz hogy sárga, vagy fehér mapokat toljanak. Persze megtarthattam volna olcsóbb, kisebb szintű embereket és akkor nem lenne gáz, de most 8as a legkisebb, velük meg nem éri meg alacsonnyt runolni. És mivel sok gold lenne pörgetni új emberekért ezért inkább nem kockázatok és csak olyat csinálnak ami 1% hogy meghal valaki. Viszont a 4 voidstone miatt elfogytak a 10-15 mapok és csak T16 van már. Azt meg csak a legjobb csapatom tudja 99%ban teljesíteni tehát 2 map runner csapat sem fogyasztja a pénzt jelenleg.
    Hajózás megyeget, bár nem használom 0-24 hanem próbálom csak a kéréseket teljesíteni, de ehhez idő kell mert a termelés lassabb. Meg amúgy sem nagy a hajók költsége, ahogyan a termelésé sem.

Tehát a disenchant és mapozas nem 0-24ben való üzemeltetése mellett nekem nem tűnik vészesnek a gold, mondom ezt úgy, hogy t16ot farmolok "csak", állítólag t17 jobb lenne gold szempontjából is.

brunnehilde: nekem T16 maprunner csapatom több divet hozott már, mint amit én felszedtem a földről mapokon.

• Edge

veterán

válasz Lokids #40752 üzenetére

Én teljesen meguntam, a liga tartalomról rájöttem, hogy nem érdekel és ha azt kivonjuk a képletből mi marad? Csak a szokásos mapozás amit már kismilliószor megcsináltam, el is vesztettem a motivációt. Mindegy van még más game ami le tud foglalni.

Új hozzászólás Aktív témák