- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30646 üzenetére
Önmagában nem probléma, ez valóban tény.
Akkor, ha egy "Hogyan valósítsuk meg az igazságos újraelosztást?" tévévitában adod elő éjjel kettőkor, a nem nélkülöző pár tucat nézőnek. Ha egy szomjhalálhoz tartó szudáni menekülttábor lakói előtt mutogatod, hogy bebebe, te még zuhanyozni is tudsz, nem hogy inni, akkor a még mozgásképes közönség jó eséllyel agyonver - elítélendő, de érthető okokból. Empy most a második verziót mutatta be.
-
Mirman
őstag
válasz
Mad_Wolf #30646 üzenetére
Hát lehet én vagyok a nem PC de ezzel én se látok problémát. Tényleg iyle na világ , ez van sajnos.
Szerver témára reagálva még , azt még el tudom fogadni hogy nem automatizált náluk a rendszer hogy a queuet látva megnöveli az instance számot (bár lehetnének kevésbé fillér baszók és felül lőhetnének egyszer a szerverekkel a játékosszámnak). Viszont azt hogy liga start után 12 órával még mindig DC hegyek meg queue van az nehezen magyarázható.
Én ezt a ligát skippelem , de gondoltam megnézem az atlas region módosításokat. Első map DC ma reggel. Bravó
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest