- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20969 üzenetére
pár gyakorlati tapasztalat, még jóval alacsonyabb szintről:
- én végig az Infused Channelling - Pulverise gemekkel mentem/megyek (most lvl92), aki nem akarja, annak igazából a guardianok ellen sem kell cserélgetnie. A Mino még nics meg, de Chimera azt hiszem lvl 89 vagy 90 körül volt, deathless.
- a bannert én sem szoktam lerakni, mindig elfelejtem, így is elég a sebzés.
- én megtartottam a Diamond Skintől balra lévő slotban a Red Nightmare gemet, gyztes csapaton ne változtass elv alapon. Lehet, hogy über eldernél, talán már shapernél is jobb lenne egy plusz dmg jewel, de amíg így is ledarálok mindent, addig inkább élvezem a plusz védelmet.
- a poachers mark valóban nem kötelező, de hasznos a gyűrűn, ha amúgy már jó a felszerelés érdemes költeni rá.
- a Facebreakernél természetesen minél jobb roll legyen, de az enyém nem corrupted, csak 724% és így is darál - szóval lehet a perfektnél kicsit gyengébbek között is keresgélni. Ja igen - sisak enchant sincs. Ezek még mind plusz fejlesztési lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest