Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék.
Szintén 2 gyermek, szintén esti játékos vagyok.
Én még csak keresem az utam, minden classt kipróbáltam eddig, mindegyik 20 és 25 szint között van. Próbálgattam melyik válik be és melyik stílusa tetszik legjobban. De most úgy néz ki a Ranger / Pathfinder lesz a befutó.Ha valaki alapít egy klánt, legyen kedves behívni. Vagy ha gondoljátok, egyik este szívesen megcsinálom.
Más:
Jól gondolom, hogy az itemek tradelése csak PCn működik? Én PS5-ön játszom, innen nem tudok eladni a hivatalos trade websiteon?
Ill. PoE1 esetén volt lehetőség, hogy böngészőben megnézzem a karakterem, stash-t, stb. Kerestem ezt a funkciót, de úgy látom (még) nem elérhető. Tudtok erről valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még csak keresem az utam, minden classt kipróbáltam eddig, mindegyik 20 és 25 szint között van. Próbálgattam melyik válik be és melyik stílusa tetszik legjobban. De most úgy néz ki a Ranger / Pathfinder lesz a befutó.