- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
VoDaFoNe :
Abszolút eggyetértek Lady B vel csak annyit tennék hozzá , hogy 1. A 3 szög még a bermudákon se szerencsés én a helyedben nem kotornék bele a a barátnőd és a srác között kialakult érzelmekbe !
2. Én most leszek 30+2 szóval tudom mit beszélek ...hehe rendszerintSZVSZ a te korodban csak úgy jönnek mennek a fiúk inkább válassz 1 singli srácot aki bejön+megbízható valamelyest abból kevesebb zür támadhat és ha lehet indiferens helyről szóval ne osztálytárs ,STB.
De ez csak az én véleményem olvasd el ennyi nem kötelező megfogadni ...az élet úgy is hoz valamit ...jót vagy rosszat majd jön magától ,a film forog tovább csak annyit tudsz változtatni ,hogy ne te legyél a negatív főhős benne .
Aktív témák
- Bundle topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Megújult a PROHARDVER!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest