Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem gyanúsan, hanem a rám eső szorzót szimplán 40%-kal növelték tavalyhoz képest. Pedig általában el volt zárva a radiátor, annyit cisnáltam, hogy leszigeteltem az ablakokat. Mivel leszigeteltem, ezért melegebb lett nálam, ergo szerintük több hőt használtam fel (mert a mérő azt méri, hogy milyen meleg van, logikus, nem?), ergo fizessek többet.
SZóval ösztönző a jelenlegi rendszer, ha szigetelsz, felújítasz, még nagyobb lesz a számlád. okos, nem?
Rutinos panellakók pedig állítólag tényleg jégkockával meg vizes ronggyal hűtik a mérőt, mert az jó.

de hát én még rutintalan panelproli vagyok, ez van. -
én a 10.-en lakom.
olyan meleg van, hogy az utcát kell fűtenem így is, január-februárban teljesen sztenderd volt a 26-27 fok (!) éjszaka.
az összes radiátorom el van zárva, a csövek önmagukban befűtik a lakást. Az alsóbb szinteken viszont valószínűleg megfagynak.mindezek mellett 36 ezer volt idén a legmagasabb távhőszámlám.
taval nyárom, mikor megvettem, még gondolkoztam, hogy kicseréltetem az ablakokat is, de akkor lehet, fok lett volna télen...
arról nem is beszélve, hogy nálunk a költségosztás van, van egy mérő a raduiátoron.
én azt hittem, ha el van zárva a radiátor, akkor majd kevesebbet fizetek, de nem. Ez a mérő ugyanis azt méri, hogy milyen meleg van, és mivel nálam jó meleg van, többet fizetek, mint a többiek.Ergo, ha lecseréltem volna az ablakokat, amellett, hogy még melegebb lenne, még a számlám is több lenne...
szóval a hőszigetelés mit sem ér addig, amíg a hő-inputot nem csökkentik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest