Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Valóban elbeszélhetünk egymás mellett, bár nem értem hogyan.
Amit linkeltem YT videó esetén ha annak lejátszása során belépek a képi beállítások menübe, ott kiírja, hogy éppen a HDR képi beállításokon babrálok. Tekintve, hogy a YT HDR-nek is vannak követelményei, így amit a YT maga is HDR tartalomnak minősít, az valóban az is.
A Netflix-ről és az Amazon-ról is elérhetők HDR tartalmak. A TV-k beépített alkalmazásán keresztül. Ott hogy oldják meg, hogy a HDR valóban HDR legyen? -
wierra
senior tag
-
-
ztsoft
őstag
Ahhoz képest, hogy "halott" formátum, elég sok új film jön ki így, [link]. A másik meg, hogy a TV még garanciális, már ha csak az eladási értékét nézem (azaz, érték csökkentő, ha nem tökéletes), így megér ennyit.
Főleg, hogy rávilágítok a gyártó hazai képviselet, szerződött szerviz gyengeségeire, hiányosságaira. Esetleg később még segítség is lehet, egy hasonló cipőben járó tulajnak.
Nem utolsó sorban, nem szeretem, ha hülyének néznek, nem is hagyom magam.
-
-
pakolo
csendes újonc
szia nekem pont így a jó nem tudnám elképzelni 40es meg 50es fényerőn ! lehet mert ablak előtt van a tv vagy nem tudom lehet hülyeség volt elé tenni de több éve ott van minden tv-helye !
este azért be kapcsoljuk környezet érzékelőt !Minden kalibrálást ki próbáltam hidd el értek hozzá de ha tré a panel a DSE efektet nem lehet ki szedni belőle csak olyan 10%-20% javítani !
-külföldi oldal azt írja a diffúzor hibája véget van ez a DSE efekt mert nem egyeltessen osztja el a fényt gyári hiba de nem csak Pana szenved ettől !
-olyant is olvastam ha hátul meg lazítom a csavarokat akkor lehet jobb lesz állítólag túl erősen van a panel odafogatva és ezert van de nem akarok garancia vesztést ezért ezt nem próbáltam !-voltam MM üzletbe de ott csak EX633 volt azon nem volt DSE efekt de nem tudni milyen volt VA-IPS-EDGE-DIRECT !
-
sklopp
őstag
Sokat meditáltam én is Sony és Panasonic között. Végül ami a Panasonic felé billentette a mérleget, a Sony-s hozzászólásokban rengetegen nyüglődnek különféle gondokkal, továbbá úgy tűnik, a Sony hajlamos ad-hoc változtatni egy modellen belül a kijelző típusát, egyebeket, szóval van rá esély, kifoghat a vevő kevésbé sikerült példányt is. Panasonic vonalon ilyesmikről nem nagyon olvasni. Az már csak + hogy a Sonyra igencsak borsos pénzért lehet hosszabbítani garanciát, a Pana alapból 5 év (regisztráció után) ingyenesen. Végül így döntöttem Pana mellett. Most már csak a szállításra várok, a bankom reggel átutalta a vételárat.
-
speedmetal
tag
Kalibráltathatod profival, pénzért, vagy megcsinálhatod magad is: szemre, kalibráló képekkel vagy kalibráló programmal. Ha van lemezes lejátszód, akkor megveheted és használod, vagy letöltheted (alternatív) és kiírás után használod.
-
speedmetal
tag
Bedugod - jobboldalt alul kiírja: USB eszköz észlelhető - HOME - eszközök - utolsó karika (türkizkék) az USB eszköz.
Ha nem találod, akkor valami nem stimmel, mert most próbáltam ki (50EX780E) 3 pendrive-val, amiből az egyik alig fél éves USB 3.0-ás a másik egy 8 GB-os a középkorból és egy 2 GB-os az őskorból, s mindhárommal működik. -
z123456z
őstag
Én sem találtam a média lejátszót a 633-on az alatt a fél óra alatt, míg próbálgattam. De mintha azt olvastam volna, hogy az options vagy a home gombot kell megnyomni? Én már visszacsomagoltam, várja a Jézuskát, de próbáld meg.
Jobban belegondolva nem is tudom, melyik az a 780, a 700-ra asszociáltam hirtelen.
-
Piftuka
veterán
"Holnap reggelig azt kell eldöntenem (mert rendelésre hoz a MM), hogy 58" vagy 65"?..."
Ha választani lehet, elfér a készülék, és megengedheted magadnak, akkor a nagyobb képátlójú modellt válaszd!

Azt azért nem árt tudnod, hogy míg az 58 colos változatnak állítható magasságú és forgatható talpa van, a 65-ösönek már "csak" magasságában állítható. (A 75 colos példánynak pedig már fix.)
-
janman
csendes tag
Nem titok, az MM-ben vettem. 322eFt volt. (Ha holnap a red friday kapcsán 10%-al még olcsóbb lesz, akkor asszem t.kön lövöm magam..
)
1-3 munkanapot írtak szállítási határidőt, de majd meglátjuk mikor jön. Már nagyon várom. Mind képminőség, mind a tv-s rész, vagyis a dupla tuner tudására nagyon vagyok kíváncsi. Mindent megírok majd, ígérem. -
-
kmaro
csendes tag
Panasonic 2017 èv legjobb gamer tv-i lettek még a csövesnek itèlt ex600nak is olyan a lag input-ja hogy 2 hèt kellet mire forza , COD, Gta V meg szokjan hogy itt keremszèpen gyorsasag van szinte nincs is lag. Magyarul olyan mint ha 30mb netrol at tèrsz 1000gb netre de komolyan valahol probaljatok ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest