- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
krizso007 #1561 üzenetére
ttwepinefrin
Lecsekkoltam neked ezt a HDMI dolgot és valóban, sajna a TV tényleg csak sztereóba adja tovább a HDMI-s bejövő jeletsajnos engem is megzavart az a tény, hogy már utángyártott távot használok a Yamahamhoz, és minden mindennel össze van kötve. A sok bába között most tényleg elveszett a gyerek.bocsi
)
Viszont a Yamaha-n -úgy tudom olyan az erőlködőd van- erre a célra van egy fasza dolog, jelesül az "5 ch Stereo" mód. Kapcsold be és bár nem lesz egy IMAX 200 csatornás mozi hatásod, de jelentősen nő a sztereóhoz képesti térélményed (mind az 5 hangszóró szólni fog) Én már több éve csak így nézem a szinkronizált sorozataimat (azok ugye általában 2 csatornásak)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54