Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Tudom, hogy itt sokan szídjáj a GDF-t.
Én is, a PH!-n olvasottak alapján, ezt tudtam. De van két haverom, akik szép nyugiba, munka mellett csinálják a Gábor Dénest.
Az egyikük egy igen fontos cégnél talált munkát, az addigi munkatapasztalata alapján. Kérdezték, ok, nekik megfelel, de van-e felsőfokú papírja róla. Mondta, hogy folyamatban a GD-en. Felvették. És ez nem egy kis cég, hanem egy világhírű cég magyarországi képviselete, és nem takarítókat kerestek.
Én értem, amit írtok, csak nem tudjátok talán, hogy olyan is van, akinek már van munkatapasztalata, de papírja nincs, és egy adott helyzetben már kell, de csak az hiányzik. Ilyenkor egy GDF-is jó lehet. A másik haverom, aki szintén a GDF-t végzi, egy másik cégnél van vezetői pozicióban. És ilyen referencia után, ha már ott egy felsőfokú műszaki diploma, azt már nem nézik, Gábor Dénes-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest