Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wildmage

senior tag

válasz Gambit #134 üzenetére

Hehe, nekem meg 18-án lesz a születésnapom és megyünk is Párkányba 17-18-án inniiii :D

A barátaimmal voltunk már mi is olyan 3-4 alkalommal amúgy. Volt amelyik jobb volt, volt amelyik rosszabb.
    Az egyik ennél a társaságnál volt Bővebben: link, de sajnos azt az etalon pályát már elbontották. :( A mostanin nem voltam. Akkoriban teljesen korrekt volt minden. Az árak is jók voltak és mivel a pályaavatóra mentünk még ingyen gulyást is kaptunk. :C Egyszóval ha még mindíg így csinálják a dolgaikat, akkor jó lenne. Idekopizom a mostani áraikat a pesti pályára Bővebben: link:

ÁRAINK:
    Pálya és felszerelés : 3000.-/fõ (marker, maszk, overall, gáz, pályahasználat)
    Lõszer: 12.-/db
    Játékidõ: Amíg bírjátok tüdõvel!!

Jó tanács az autóval nem rendelkezőknek és kezdőknek:
    1, Szerezzetek valakit, aki elviszi benneteket, mert ha komolyan nyomod, sokáig, akkor járni sem tudsz a végére rendesen. (pláne, ha hozzáadjuk a ''sérülések'' miatti fájdalmat) Rövid időre meg nem éri meg kimenni, mert csak a nyálad csorog, ha el kell menni, hogy mennyire jó lenne még maradni. ;)

2, Olyan kesztyűt vegyetek, ami az ujjatok azt a részét is takarja, ahol a felső két ujjpercetek találkozik. Nekem eddíg az összes alkalommal ellőtték az ujjamat és geccül vérzik és fáj, amikor épp nincs az egekben az adrenalin:D

3, Sapkát se felejtsétek otthon, még ha 30 fok lesz se, mert az első alkalommal az egyik haverom maszkja fölé lőttek és a fejére egy 1 centi magas pukli nőtt.

4, Nehéz terepre a bakancs jól jöhet, de az én 47-es Caterpillarom 8 óra rohangászás / kúszás stb. után egy pöttyet nehéz volt :U

Mod: A lényeget majd elfelejtem, én is mennék, ha Pesten van, vagy valaki lesz oly kedves és levisz. :B Ha nem lesz meg a létszám, akkor pedig sztm tudok szerezni még 1-2 embert, de ehhez pontos időpont kéne.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák