Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Hehe, nekem meg 18-án lesz a születésnapom és megyünk is Párkányba 17-18-án inniiii

A barátaimmal voltunk már mi is olyan 3-4 alkalommal amúgy. Volt amelyik jobb volt, volt amelyik rosszabb.
Az egyik ennél a társaságnál volt Bővebben: link, de sajnos azt az etalon pályát már elbontották.
A mostanin nem voltam. Akkoriban teljesen korrekt volt minden. Az árak is jók voltak és mivel a pályaavatóra mentünk még ingyen gulyást is kaptunk.
Egyszóval ha még mindíg így csinálják a dolgaikat, akkor jó lenne. Idekopizom a mostani áraikat a pesti pályára Bővebben: link:
ÁRAINK:
Pálya és felszerelés : 3000.-/fõ (marker, maszk, overall, gáz, pályahasználat)
Lõszer: 12.-/db
Játékidõ: Amíg bírjátok tüdõvel!!
Jó tanács az autóval nem rendelkezőknek és kezdőknek:
1, Szerezzetek valakit, aki elviszi benneteket, mert ha komolyan nyomod, sokáig, akkor járni sem tudsz a végére rendesen. (pláne, ha hozzáadjuk a ''sérülések'' miatti fájdalmat) Rövid időre meg nem éri meg kimenni, mert csak a nyálad csorog, ha el kell menni, hogy mennyire jó lenne még maradni.
2, Olyan kesztyűt vegyetek, ami az ujjatok azt a részét is takarja, ahol a felső két ujjpercetek találkozik. Nekem eddíg az összes alkalommal ellőtték az ujjamat és geccül vérzik és fáj, amikor épp nincs az egekben az adrenalin
3, Sapkát se felejtsétek otthon, még ha 30 fok lesz se, mert az első alkalommal az egyik haverom maszkja fölé lőttek és a fejére egy 1 centi magas pukli nőtt.
4, Nehéz terepre a bakancs jól jöhet, de az én 47-es Caterpillarom 8 óra rohangászás / kúszás stb. után egy pöttyet nehéz volt
Mod: A lényeget majd elfelejtem, én is mennék, ha Pesten van, vagy valaki lesz oly kedves és levisz.
Ha nem lesz meg a létszám, akkor pedig sztm tudok szerezni még 1-2 embert, de ehhez pontos időpont kéne.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A mostanin nem voltam. Akkoriban teljesen korrekt volt minden. Az árak is jók voltak és mivel a pályaavatóra mentünk még ingyen gulyást is kaptunk.
Egyszóval ha még mindíg így csinálják a dolgaikat, akkor jó lenne. Idekopizom a mostani áraikat a pesti pályára 

Ha nem lesz meg a létszám, akkor pedig sztm tudok szerezni még 1-2 embert, de ehhez pontos időpont kéne.