- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
zso73
veterán
Megoldás! Pankillerben meg az Architecturt kell levinni, addig, amíg nem fagy.
-
Pala
veterán
up!!
-
Pala
veterán
mostanában velem is előfordul ez sajna........régebben is néha-néha kifagyott....de most már továbbjutni sem tudok, mert mértani pontossággal fagy ki.....a Catacombs pályán az 5. Checkpoint előtt kb. 3-4 lépésnyire.....akármit állítok a játékban, driverben,mindig kifagy

a VGA-m alap órajeleken megy, a proci sem meleg, max terhelésen 55 fok, directx 9.0c van fent, nem értem
valaki tudja a megoldást? -
Dilikutya
félisten
nem a DX9b a baja mer elindult és futott a játék, hanem hogy kifagyott, a VPU recovery szokásos blabla üzenete hogy apalhelyzetbe állitotta a graf vezérlőt
-
Dilikutya
félisten
fenn van
-
Dilikutya
félisten
nekem is fullon ment amig ki nem fagyott. nemtom mit kéne csinálni, 4.4-es is volt fönn azzal kezdte, WinXP integrált SP1-el van fönn tehát az sem lehet a panasza, nem sok kedvem van újratelepiteni, amig csak ennél csinálja addig nem is teszem, de bosszantó mindenképpen
-
Viktor77
titán
Nálad lehet a hiba nem a karidban, és a driverben.
Nálam 8500-el, és 4.4-el fullon megy a Painkiller. -
Dilikutya
félisten
UP
-
Dilikutya
félisten
kikapcsolva még rosszabb mer akkor már az XP is kifekszik
-
Dilikutya
félisten
a probléma a következő: a Painkiller, amint betöltöm, ki is fagy. 3.9-es ATI driver van fönn, a 4.4-es is fönn volt, azzal tudtam játszani, annál csak később fagyott ki
a VPU recovery panaszkodott hogy gond van blabla stb. azér nem a Painkiller topicba irtam mer a Prince of Persiával is ugyanezt csinálta, annál a 4.2-es driverrel, ott a 3.9-es driver (ebben csak a driver volt, control panel stb nem) mellett tökéletesen ment. mi lehet a gond?
Aktív témák
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a VPU recovery panaszkodott hogy gond van blabla stb. azér nem a Painkiller topicba irtam mer a Prince of Persiával is ugyanezt csinálta, annál a 4.2-es driverrel, ott a 3.9-es driver (ebben csak a driver volt, control panel stb nem) mellett tökéletesen ment. mi lehet a gond?