- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
es a colosseumban a kuzdoteren az a nagy izeee? mar mindent ralottem, de lepattan rola csomo minden es a tuz se art neki... meddig kell azzal szenvedni?
az eredeti painkillerben en is meguntam az utolso palyat 3 nap jatek utan...
-
törölt tag
sztem szivat ez a jatek direkt...
amikor ugraltam, tok lassan indult meg, amikor meg sikerult, mintha kilottek volna...
de ez a falengetos resz is kiborit...remelem tobb ilyen mar nem lesz benne... -
törölt tag
aaaaaah
feladom...
hogy lehet a kovetkezo checlpointra ugrani?
nem adom fel, sikerult...de most meg a sotetsegen nem tudok atugrani

-
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok,
asszem a masodik palyan vagyok, mar a nagy pok utan kettovel
pontosabban ahol az autokbol allo nagy tuzfal van
van egy letra felfele, de a piros pont ahova el kell jutnom, 2 tuzletraval odebb van, es sehogy nem tudok rajonni, hogy lehetne atmenni oda... -
törölt tag
sziasztok,
elakadtam az elso palyan

amikor a nagy hentes bacsit kinyirom es leerek az also szintekre, akkor bekerulok egy terembe, kozepen egy kokoporsoval
ami korul egy noi szellem koroz tuzzel a kezeben...ott mit kell csinalni? nem tudok rajonni, megorjit... 
-
Tsumaas
senior tag
Segítsetek lécci! Az utolsó pályánál, a főellenségenél mit kell csinálni? Látom a 3 kört, démon módban a köveket amik pirosak. Hogy kell kinyírni?
-
SQX_Barto
addikt
Csáó!
Painkiller - BooH -ban elakadtam a vidámparknál
Hogy kell ott az elején továbbmenni, amikor azt a pár bohócot kinyírtam, és bementem az egyik bódéba a mentési hejre utána hogy kellene átugrani?
Valaki help me -
LucifeI2
őstag
Kell hozza a sima painkiller, vagy elég ha csak a kiegészítőt szerzem meg?
-
Attis1982
tag
Hello.
Valaki tud erre megodlast?
The installer found information that the Painkiller: BOOH is already installed. Do you want to contiune with the installation?
Ezt irja ki es ha nemet nyomom akkor kilep ha igent akkor picit gondolkozik es nem csinal semmit. MEg egyszer sem votl felnyomva ez a kieg. Valaki tud megodlast? *win ujrarakas nelkul* -
pitom
tag
Van egy nagy STADION, a közepén égő fakeresztekkel, jönnek 1000-el a szörnyek, azokat kinyírtam mind, de van egy nagy ördög vagy nem tudom mi. Lőttem vagy 10 percig, de nem nyúlt ki, na ezzel mit kell csinálni?

-
pitom
tag
Nem kell megijedni. Én is megpróbáltam vagy 20*or. Van a szélén 2 kődarab, ami belelóg a szakadékba. A kissebbikről kell ugrani, az jobban belelóg, természetesen jól nekifutni, és a lehető legszélről ugrani. Én még nem is hallottam erről a turbo jumpról, én nem ezzel ugrottam át. Viszont elakadtam. Van egy nagy STADION, jönnek 1000-el a szörnyek, azokat kinyírtam mind, de van egy nagy ördög vagy nem tudom mi. Lőttem vagy 10 percig, de nem nyúlt ki, na ezzel mit kell csinálni?, mert szerintem nem így kell megdögleszteni???

-
Skica
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Ennél a résznél töröltem a játékot....

-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Annyi a titka,hogy a lehető legmesszebbről futsz neki,és a legszéléről ugrasz el.
Asszem kicsit ferdén kell nekifutni,mert pont úgy jön ki a lépés. -
Freddy TNT
őstag
Valaki please segítseeen !
Már tiszta idegbeteg vagyok !!
Itt dekkolok a colosseumnál és szétb@sz az ideg,mert nem tudom átugrani azt a néhány repedést(szakadékot aranyos kis lándzsákkal az aljában)
Utoljára 1997-ben használtam cheat-et,de most nagyon betelt a pohár ezzel a Tomb Raider felingel itt a painkillerben !!!!! Erre azt írja ki, hogy: onyli daydream and insomnia diffiszkáli. Én meg Nightmare-n tolom.
Melyik b@rom találta ki ezeket a pályarészeket ?!? Az alap painkiller még jó volt de ez....... ez egy &>#&đ -
Freddy TNT
őstag
Kössz. Időközben én is rájöttem. (na jó, idegbeteg rohamot kaptam és mindent kipróbáltam)

Most ott tartok, hogy az oroszokat kell aprítani,erre ott egy T72-es(asszem az) és lődöz. Fent a dombon meg néhány paraszt lő, közben rohamoznak a katonák. Elbújtam a romok közé és onnan szedem őket,de sehogy sem jön össze.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele,de szerintem ez a kiegészítő egy nagy rakás sz@r.
Az ilyen óriáspókok,meg kocsihajigáló dagadékok,meg oroszok. Ez röhej !

-
Pipó
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Szerintem a legnehezebb ezt a dögöt elintézni. Kicsit feljebb (nem sokkal) leírták, nekem is úgy sikerült. Mikor lemerevedik már villogása után, meg kell lőni ágyúval, de iszonyat nehéz pont jókor a pont jó ágyúval meglőni. Utána mehet tovább kézifegyverekkel.
-
konrad
aktív tag
Hali !
El vagyok akadva a Colosseumnál, ahol ugrabugrálni kell át valami tüzön, és nem jönn össze. -
kuglee
tag
sziasztok
egy az egybe ugy néz ki mint az első rész?
vagy szebb?
jobb?
mert most megkaptam és akkor visszateszem a régit is hogy tuggyak ezzel nyomulni
csaknemtom hogy érdemes e -
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Valaki segítsen Please :.......
Én nightmare-n kezdtem el és valahol (asszem 4. pályán) van egy robotpók. Le is vettem a fele eneriáját,de hogy a fenébe lehet kinyírni ???

-
Tégla
tag
kb 2 hete már kijátszottam a gamét!
Nem volt valami hosszú szombaton kezdtem és vasárnap estére már ki is játszottam!
Néha unalmas! -
-
_Volkovy_
nagyúr
Beállok a körökbe,a szörnyi ad pár pofont,erre továbbmegyek a következő körbe,mind a négybe egymás után,és nem jön semmi.Gólem se.
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem mondjátok,hogy Alistor(vagy Alastir
)a főellenség,és ennyi? -
Pipó
őstag
Másnál is zárva van a 4.pálya?
-
Pipó
őstag
Ha valaki legyőzte a főgonoszt, írja már le mi a trükk!
-
Pipó
őstag
Én is insomnián csináltam végig (kivéve utolsó pálya) de nem törődtem a kártyákkal, lőttem akit láttam. Szerintem könnyebb, mint az előző, csak sokat nyomtam a save gombot.
Up a végét hogy kell megcsinálni? -
attilam
őstag
Egy kicsit nehézre sikeredett szerintem az egész. Én most insomnia-n nyomom, de hogy a 2. pályát hogy fogom tudni megcsinálni úgy, hogy 88 ellent öljek csak meg, az kérdéses. Ha nem ölök a szellemvasútban vérzek el

-
rémlátó
tag
sziasztok.
tudja valaki miért nem kapom meg a lab végén a kártyát?
rendesen végignyomom a pályát csak a varrógéppel, ki is írja, hogy nyú blekk tarot, oszt még sincs ott.
meg rengetegszer ki is fagy a játék, az alappal nem volt gond.
jó lenne ha lenne megoldás mert csak a kártyákért nyomtam végig traumán is az alapot.
kössze. -
Pipó
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem nem megy, vagy 15 percig sikerült életben maradnom, futkoztam körről körre, annyi változás történt, hogy a körökből kiszállő ''párák'' megszüntek egy idő után, de ugyanúgy nem tudtam megsebezni. A kőgólemek meg azelőtt összedőltek, hogy verekedni kezdtek volna. Úgyhogy továbbra is help.
-
attilam
őstag
Bocs hogy beleszólok. Lehet, hogy hülye kérdés, de az első pályán van egy nagyobb darab szörny. Azt hogyan kell megölni?
-
Pipó
őstag
Nekem 3-as után a négyes jött, nem volt lelakatolva semmi. Nekem veszettül gyorsan megy a játék, 4*aa és 4*af mellett is 1280-ban, de minden pályán volt egy-két pont, ahol ha szétlőttem valamit és így indultak el az ellenségek, ill. a piros körös automentéseknél beröccent.
Nincs kedvem próbálkozni, írja már le valaki tutira hogy lehet a 10. pályán lévő főellenséget legyőzni. -
cor
őstag
a 4-es szám mirt van lelakatolva? 3as után egyböl 5-ös jött(asszem ez leningrad)..??
mennyire proc limitált a gém?liningradon volt a legelején 19 fpsem is..
amugy szalad rendesen -
Pipó
őstag
Nekem valahogy nem sebződik a főgünü. Help
-
deadguy
aktív tag
Na ja, lehet későn válaszolok
,de szvsz ha valaki nem csak a feszt akarja kiadni magából, hanem képes TÉNYLEG teljesen beleélni magát a game adta virtuális világba (mert teszem azt:borzongani akar, vagy kultiválja a beteges dolgokat), szóval akkor tökéletesen megfelel a játék. Mert ugye melyikünk szokott felületesen játszani????
-
Pipó
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Na este megpróbálom. Szóval várni kell a gólembunyóra, mivel csak akkor fogy az élet.
-
bolondember
MODERÁTOR
Na.
Lényeg a lényeg:
be kell állni a körökbe, hagyni, h adjon 1-2 pofont Alestor, és kis idő után jön egy-egy kőgólem (Belga - Jön a gólem
), és miközben ők pofozkodnak, lőni kell, mint a zőrült. H benn kell-e maradni a körben, azt nem tudom, de így sikerült (nagy nehezen) kinyírnom a kis páncélost. 
-
klewy
aktív tag
Jaja engem is érdekelne....
-
_Volkovy_
nagyúr
psszt.
a painkiller első cd-jét nem tudnám lehúzni valakitől neten?
(persze ehhez megfelelő sebességű feltöltés kéne,tehát kolisok előnyben)
dc-n néztem,nincs.és csak ez hiányzik az alapjáték+kieg 5 cd-jéből..oka:nem olvassa a dvd-r lemezt a drive
-
Pipó
őstag
Segítsen már valaki! Hogy kell a 10. pályán kilőni a debella szörnyet, amelyiknek szárnya is van. Szerintem ez az utolsó pálya lehet. Előtte jó kis zene, úgy kell összeszedni nulláról a lőszert. Piros karikák vanna a földön, de nem tudok rájönni mire valók. THX.
-
Versus123
aktív tag
hőőőj!
Elég a 2cd-s kiegészítő,vagy kell a 3cd-s eredeti is hogy tudjak játszani a kiegészítővel? -
Club
őstag
UP
-
Club
őstag
A hetedik pályán nemtudok átugrálni a szakadékokon

Az első még csak-csak sikerült, de amelyikben tűz ég, az már nem.
Mi a trükk?
Somebody HELP me
Esteleg egy mentést nem kiüldene valaki az átugrás utánról?
Már nagyon unom a próbálkozást.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Van valami FAQ oldal a gamhez?Elején azt a nagy dagadt csákót hogyan kell kinyirni?
-
[sultan]
tag
Vki tudja hogy lehet demot elindítani?
demo alatt a felvett játszást értem
-
zeitgeist
csendes tag
up
-
zeitgeist
csendes tag
Valaki kinyírta már a 10.pályán tanyázó szörnyet?Nem tudok rájönni,hogy kell!!!HELP!!!!
-
Glottis
senior tag
Na ne már.

Az első főtag személyében jött egy még nagyobb fickó, és ezzel sem tudok mit kezdeni. Van ezen koponya, lánc, de ezeket nem lehet lelőni.
Valaki? -
-
Hikvision
senior tag
Hi, Tegnap Felinstalláltam a Battle Out Of Hell-t és gondoltam multizok egy kicsit de amint rákattintok valameik szerverre aztmondja hogy ''NET ERROR: THE SERVER IS VERSION 1.35 PLEASE UPGRADE THE GAME'' nemértem mert a fömenübe a jobb felső sarokban 1.5-öt ír ki akkor most mivan?

-
GaBBoR
tag
Köszi. Bár 4órakor már hasalt a pókica

Először csak a fejét kellett gyakni, aztán mikor köpni akarta a fehér gombócot, akkor jól szájbalőni. Ilyenkor lefagyott, egy ágyúlövéstől meg újraéledt. Majd megint lerombolni a fejét, újra szájbalőni, s ismét ágyú. Így 3:23-alatt szétborzasztottam
Amúgyis útálom a pókokat 
-
GaBBoR
tag
Hogy kell kinyírni a páncélos pókot? Mindig csak a feléig sikerül lepusztítanom, utánna meg bármivel és bárhol lövöm, semmi baja nem lesz.
-
Glottis
senior tag
A tűzkarika szvsz lényegtelen, mert azokból lesznek majd a felvehető cuccok, ha mindenkivel végeztél az adott területen. De ez a dög csak nem akar meghalni.
A 'tonna ólom biztos nem segít, mert ennyit összesen nem lőttem még el ellenfélre az alapjátékban és a kieg. már látott részén összesen.
-
Glottis
senior tag
Szintén Colosseum, csak már kint a szabadban, ahol az a nagyobbfajta kedvesség jön. Már csak ő maradt, de csak nem akar eltávozni.
Van valami spec. taktika, vagy itt is csak darálni kell tovább? -
Dean
tag
up
-
Dean
tag
Szóval senki?
1 mentésnek is örülnék ám! -
Vangelis
félisten
Én is nézegettem de nem találtam sehol..vaze

-
Dean
tag
Legalább 1 végigjátszás linket, plíz!
-
Dean
tag
?
-
Dean
tag
Elakadtam! Help!
Colosseum
Van egy átjáró ahol gerendák jönnek ki a falból, ezen átmegyek egy folyosóra jutok.
Átugrom egy karókkal teli szakadékon (a bal oldalán) majd jön egy olyan amiben tűz ég, na ezt nem tom átugrani.
Át lehet vagy most mi van? -
Dilikutya
félisten
Sőt egyáltalán nem. A palfonon lévő ellenet is elég volt úgy elintézni, hogy abba az irányba néztél, a fegyver automatikusan fellőtt a kívánt magasságba

A Duke3D-ben már lehetett egeret használni, legalábbis előre-hátra irányba azt hiszem lehetett vele mozogni. Illetve billentyűzetről már lehetett fel-le nézni, ha jól emlékszem. De a normális egeres irányítás talán a Quake1-ben jött elő, legalábbis én ott láttam először, bár ebből az időszakból nem sok FPS rémlik nekem. -
kazetta
csendes tag
A painkiller a legsirályabb játék, soha nem volt még ilyen f**** játék amivel játszottam. és ráadásul geforce 4 mx440-en highon úgy szaladt, mint a kisangyal!!!
-
Tithian
őstag
Látom, még senki sem kérdezte, de úgyis fogja valaki (
), szóval:
Az első pályán a hentes bácsit nem lehet első találkozáskor megsebezni, csak ha már minden kicsike elpusztult a környéken, illetve a szellemet nem lehet, csak egy adott fegyverrel eloszlatni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Rájöttem, hogy az a bajom az ilyen painkilleres feszlevezetőkket, hogy keéll benne egeret is használni. Az már nekem túl bonyolult agytevékenységet jelent. Én ha ki akarok gyorsan kapcsolódni, akkor MK4.
-
Elrood
őstag
Megnéztem az rendes oldalát, és láttam szépeket
. Lesz leningrád pálya
, CoD után szuper lesz
. Halott város, vidámpark, ilyen törpe bohócos szörnyike, zombi apáca, aaah meg fogom ezt is szerezni. (Sima painkillert nem vittem végig, de ami késik nem múlik). -
gege71.hu
addikt
Painkiller jó kis hentelős nosztalgiázós...
Az a fajta mikor bemész egy nagy helyiségbe a nyavajások meg csőstül jönnek rád és azt veszed észre magadon, hogy a klaviatúrát és az egeret vadul kalapálva azt kiabálod fejeden a fejhallgatóval, hogy :
''DÖGÖLJETEKMEGAQRVAA**TOKBAAAAAAAAAAAAAAAAA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ''
Pihentető játék egy nehéz nap után.

A kieg is tutti jó
ki fogom próbálni... -
zeitgeist
csendes tag
Dúrva.... a gyerekek fejét lelőve is tovább ugrálnak rád...

-
NoNick
tag
Én is várom, nagyon bejött nekem ez a stílus...
Jó kis Hullajó-s tömeghentelések....
-
ToBeY
nagyúr
Mikor jön a kiegészítője nekem az alapjáték is tetszet nagyon,kiegészítőt és végig akarom tolni mindenképp!
-
''Szerintem ne várj túl sokat töle, hacsak nem vagy mániákus shooter-rajongó..''
Szégyen- nem szégyen nekem nagyon bejött az alap Painkiller.. pont olyan játék amilyet én szeretek.. nem kell benne gondolkozni, csak mész és kiadod magadból a feszültséget..
Doom3 at kb 30-40 % játszottam mikor megjelent, azóta nem is érdekelt, meg nem is nagyon fog..
HL2 játékstílusa sem igazn jön be, kb 5 percet játszottam vele ..
Tehát én kiváncsi vagyok erre az uj kiegészítőre .
-
Dilikutya
félisten
Ha a grafikát így készitenék, ilyen szempontok alapján, nem is kéne az ellenfeleket sem kidolgozni... egy impet ugyanis nem fogok nekiállni és nézegetni, pláne nem közelről
arra a kis időre, amig pedig valami nyomi ellenfél él, megint csak kidolgozni. a kövér zombikat csak meglátom, és lelövöm, majd elporlad... 5 másodperc az egész. Azt aláírom, hogy a Doom3-ban az ellenség baromi jól néz ki. A környezet viszont nem nagy durranás, sőt! Fizika pedig nincs is. Ami tény: a gépemen a HL2 sokkal szebb és gyorsabb kb egyforma beállításoknál, mint a Doom3. Nekem pedig ez számít. Nem érdekel, hogy a D3 engine komolyabb. Ugyanis nem látszik. -
gege71.hu
addikt
Nem azt bamulom de idonkent nem csak a ravaszt huzigalom jatek kozben, hanem aprolekosan megnezegetem a palyaelemeket, texturakat stb. 33 evesen mar eljutottam erre a szintre, hogy igenis SZAMIT, hogy nez ki a jatek amivel jatszom es nem csak a henteles az amiert felinstallalom (persze az is fontos
)
HL2ben a jarmu tenyleg nem a legtutibb... -
Apophis
őstag
Ja. Jó kis kieg lesz, kemény 3 db. új ellenféllel...
Meg tupírozzák a motort...
Én az alapjátékot már 3X lenyomtam, csak azt nem értem igazán, mit is élveztem rajta... Serious Sam 3 is lehetne...
Szerintem ne várj túl sokat töle, hacsak nem vagy mániákus shooter-rajongó...
[Szerkesztve] -
Tehát .. Painkiller: battle out of hell

-
Apophis
őstag
Van egy kevés persze, de nézd a Doomot! Azokat a nyálkás pokolmoslékokat... Lemászik a képernyöröl, komolyan. Baromi jól néz ki.
Ezért is nagy a gépigénye(föleg ugye VGA és sima RAM), meg a bump miatt.
Amúgy ha te amolyan programozó vagy, akkor nem vitatkozok veled...
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Doom3 nem lenne rossz, ha nem lett volna az az erzesem gamme kozben, hogy nem fejeztek be teljesen.
Ami piszkosul hazavagta a jatekelmenyt doom3-ban, hogy az embernek (pl nekem),tokre elment a kedvem a gammatol, mikor meglattam egyes palyareszeknel olyan texturakat amitol majdnem elhanytam magam. kb dukenukem szintu szarok. Pl az uditosautomata, hogy csak 1-et emeljek ki. na az nagyon ratyi volt.
Csak annyi, hogy az ilyen visszassagok miatt nekem kisse kiabrandito volt.
HL2 viszont mar alaphangulatban, jatekelmenyben jobb, a fizikai modellezesrol nem is beszelve es mindezt jocskan kisebb gepigeny mellett teszi. A viz, na az meg ultratuti. Persze van itt ott benabb textura a hl2ben is, de nem olyan ordenare feltuno mint doom 3 ban amikor egy tok kiralyul kidolgozott szorny-nyel egyidoben latod a mellette levo silany texturaju kolagepet.
-
-
Dilikutya
félisten
Nem. Sosem hallottam róla. A Painkillerről sem.

Amúgy újabb dícséretes alkotás. Maga a játék ugyan engem nem kötött le hosszan. De nemrégiben kipróbáltam a 3. demót, ami ugyan az alapjátékból tartalmaz egy pályát, de az engine már a kiegészítőé.
1024-ben, 8x anizo, 2x fsaa mellett, minden high-on 40-60fps között alakul. Egy zsírúj játék egy 3 éves Radeon 8500-ön nem rossz... hiába no, programozni tudni kell... (lásd Doom3
, ami katasztrófa. HL2-ben minden jobban néz ki, és 30fps-sel többet tud jobb beállítások mellett. A Painkillerről nem is beszélve)
Mellesleg van official page is: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Hallott már valaki róla ?

Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Metal topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ami korul egy noi szellem koroz tuzzel a kezeben...ott mit kell csinalni? nem tudok rajonni, megorjit... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az ilyen óriáspókok,meg kocsihajigáló dagadékok,meg oroszok. Ez röhej !
)a főellenség,és ennyi?

,de szvsz ha valaki nem csak a feszt akarja kiadni magából, hanem képes TÉNYLEG teljesen beleélni magát a game adta virtuális világba (mert teszem azt:borzongani akar, vagy kultiválja a beteges dolgokat), szóval akkor tökéletesen megfelel a játék. Mert ugye melyikünk szokott felületesen játszani????