- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitom
tag
Van egy nagy STADION, a közepén égő fakeresztekkel, jönnek 1000-el a szörnyek, azokat kinyírtam mind, de van egy nagy ördög vagy nem tudom mi. Lőttem vagy 10 percig, de nem nyúlt ki, na ezzel mit kell csinálni?

-
pitom
tag
Nem kell megijedni. Én is megpróbáltam vagy 20*or. Van a szélén 2 kődarab, ami belelóg a szakadékba. A kissebbikről kell ugrani, az jobban belelóg, természetesen jól nekifutni, és a lehető legszélről ugrani. Én még nem is hallottam erről a turbo jumpról, én nem ezzel ugrottam át. Viszont elakadtam. Van egy nagy STADION, jönnek 1000-el a szörnyek, azokat kinyírtam mind, de van egy nagy ördög vagy nem tudom mi. Lőttem vagy 10 percig, de nem nyúlt ki, na ezzel mit kell csinálni?, mert szerintem nem így kell megdögleszteni???

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest