Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AcCEsS

senior tag

válasz trance89 #2984 üzenetére

Tényleg szinte ugyanaz, de - ahogy írtad - pl. 5 gigán 80Mhz helyett 160Mhz sávszéllel is tud adni, amiről az R3G csak álmodik. Jelenleg a helyzet az, hogy sikerült végre beüzemelnem, de nem volt eccerű. Pedig az előző AC2100 okosítása simaliba volt. Viszont a firmware amit csináltál elképesztően nagy segítség, és az már csak "hab a tortán", hogy a teljes siker érdekében a harmadik sört is meg kellett innom! :) A firmware fordítás ügyében - ha nem gond - meg foglak keresni privátban, mert csak az R3G-hez csináltam saját verziót, és ehhez nem tudom hogy kell. Jelenleg a teljes itthoni hálózat áttervezésén / megújításán dolgozom, valszeg az R3G lesz a fő router, ami a net-kapcsolatról meg pár dologról gondoskodik, és emeletenként egy-egy AC2100 fog működni AP módban, persze, csak ha összejön, de miért ne jönne össze!? :)) Aztán majd később jöhetnek az ax támogatású routerek is. :) Azért ez így jóval olcsóbb, mint egy Ubiquiti Unifi rencer, főleg, amíg a wifi generációváltás (ax szabvány, wifi6, wifi6e 6Ghz stb.) le nem tisztul és elérhető árúvá nem válik. Egyébként csak egy plusz infó, hogy az R3G "csak" 64 fixen kiosztott IP címet tud kezelni, ebbe a korlátozásba tegnap futottam bele. Köszönöm a segítséget srácok! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés