Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Én voltam bent az Ezred utcában, esetleg érdeklődj ott, a telefon teljesen feleleges, nem fogják felvenni, szerintem nincs is telefonos ügyfélszolgálat mögötte, csak zenélnek 8-tól 4-ig, aztán lezárják a vonalat. Én 6-7 órát telefonáltam el.
A rendőrségi feljelentés semmit nem fog segíteni, előbb töltsd ki a reklamációs űrlapot, ha volt értékbiztosítás a csomagon, akkor 220 000 Ft-ig kártalanítanak. Ha nem, akkor max 4 000 Ft. Sajnos az én csomagomra nem vették meg, ezért max ennyit fognak valamikor elutalni. Számomra is a legdühítőbb, hogy az ügyfélszolgálat, kommunikáció semmi, értem, hogy sok csomag van, de egyelőre nem látni, hogy ebből mikor fog kijönni a cég és most már foxpost autók is mennek az ezred utcába segíteni, mert egyszerűen kaotikusak az ottani állapotok. Oké foxpost is már ők, de ez se segít nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest