Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Én voltam bent az Ezred utcában, esetleg érdeklődj ott, a telefon teljesen feleleges, nem fogják felvenni, szerintem nincs is telefonos ügyfélszolgálat mögötte, csak zenélnek 8-tól 4-ig, aztán lezárják a vonalat. Én 6-7 órát telefonáltam el.
A rendőrségi feljelentés semmit nem fog segíteni, előbb töltsd ki a reklamációs űrlapot, ha volt értékbiztosítás a csomagon, akkor 220 000 Ft-ig kártalanítanak. Ha nem, akkor max 4 000 Ft. Sajnos az én csomagomra nem vették meg, ezért max ennyit fognak valamikor elutalni. Számomra is a legdühítőbb, hogy az ügyfélszolgálat, kommunikáció semmi, értem, hogy sok csomag van, de egyelőre nem látni, hogy ebből mikor fog kijönni a cég és most már foxpost autók is mennek az ezred utcába segíteni, mert egyszerűen kaotikusak az ottani állapotok. Oké foxpost is már ők, de ez se segít nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest