Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
Amelyik automatanal van numpad, ott lehet használni kódot,.
nálunk faluban a kisautomatáig így volt, hogy csak alkalmazással vehető át, majd kaptunk egy nagyot, kb 1 hétig numpad nélkül, utana azzal.
Én a numpad-es kódot emailben kaptam meg, alkalmazásban is áttudtam volna venni.
Amelyik automatán nincs numpad, ott valoszinuleg csak alkalmazással vehető át.
Ha nem kaptál, akkor nem tudod átvenni értelemszerűen kódos megoldással, ha alkalmazásban se jelenik meg, akkor sehogy.
Asszem, az Express One-nak van trackerje (legalábbis sokszor így kaptam amikor Alirol rendeltem), szvsz ott kéne megnézned, hogy mivan a csomagoddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest