Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vorontsov

tag

Sziasztok aki ért hozzá, kaptam értesítőt egy csomagomról mikor érkezik meg de semmi:
    Részletek
    2024-08-24 10:13:11
    Már értesültünk csomagjáról, jelenleg várjuk, hogy a feladó átadja nekünk kiszállításra.
    2024-09-13 15:56:43
    Csomagját sikeresen átvettük kiszállításra. HU DEPOT Budapest
    2024-09-16 10:19:10
    Már nagyon közel jár a csomagod! Előreláthatólag a mai napon kézbesítjük is a következő csomagpontra: Z-BOX Budapest

Ma van 19.-e és semmi sincs a zboxban levélre nem válaszolnak,robot levél jött panaszlevelet töltsem ki stb...
    Csak meg szerettem volna kérdezni levélben hol tart a rendelés mi van vele?
    Nem akartam panaszt tenni stb.....

Ezt írták:

Tiszelt Levélíró!

Köszönjük levelét.

Automata asszisztensünk levelét úgy értelmezte, hogy reklamációt szeretne benyújtani.

Amennyiben ez így van, kérem legyen szíves a reklamációs űrlapunkat kitölteni.

Köszönhetően a reklamációs formon megadott adatoknak olyan információkat kapunk meg, melyekkel panaszát hatékonyabban tudjuk kivizsgálni. Amennyiben a reklamációs űrlapon panaszát nem nyújtja be, Általános Szerződési Feltételeink értelmében reklamációját nem tudjuk fogadni.

Az űrlap kitöltését követően kérjük erre a levélre ne válaszoljon, automata választ fog kapni, hogy reklamációját befogadtuk.

Nem reklamációt szeretett volna benyújtani? Más ügyben keresett meg bennünket? Kérem ebben az esetben válaszoljon erre az üzenetre, melyre 2 munkanapon belül kollágáink reagálnak.

Együttműködését köszönjük!
    A Packeta csapata

Új hozzászólás Aktív témák