Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
Teljesen uaez a konfigom kivéve h a procihűtőm az gyári intel és a ramjaim infenonok, illetve 9800pro
Biosban megadod a 250FSB-t és a ramosztót 5:4re és fesz emelés nélkül vinnie kell. Én is így szoktam bár fölösleges tényleg Neked mire kell?
Amúgy pedig a hőmérséklet miatt ne búsulj, Nekem, is Chieftec van DAOW1-es 3 házventivel és a proci a gyári hűtő miatt így is 45C-os játék húzás után 60 köré is fölmegy szóval nincs gond! -
Ronin
aktív tag
Szerintem alapfeszen vinnie kéne a 3GHz-et.
A proci 12*200, azaz 2400MHz órajelen megy. Emeld az FSB-t 250MHz-re, így az órajele 3GHz lesz. A memória szvsz nem fogja bírni a szinkron tuningot, állítsd az FSB : MEM osztót 5/4-re, így 250*4/5=400MHz-en fog menni a memó, amit alapból vinnie kell, mivel PC3200-as. Ha a proci nem vinné stabilan a 3GHz-et, akkor adjál neki egy kis plusz feszt.
Ha nagyon melegszik, akkor emeld a venti fordulatszámát. Én személy szerint a procihűtőt lecserélném egy Zalman CNPS7000CU/AlCu-ra.
Milyen a ház szellőzése?
Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest