Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszti
aktív tag
Hat nemtom, szerintem nem rakom fel szarul a bordat, meg raadasul azert erezni rajta, hogy melegszik is...
Mind, asszem marad a vizhutes, mert nem sok kedvem van 10-15K-t kidobni egy procihutoert, akkor inkabb ketszer annyibol egy kezdetleges vizes rendszer, egy pumpa, egy CPU blokk, zsiguli futoradiator az van, aztan kesobb lehet boviteni is akar... -
Guszti
aktív tag
Nem igazan tudom mi tevo legyek, nem tudok egyrol a kettore jutni melegedes ugyben....

Sikerult elerni, hogy a 2.4-es NW mar kulturalt homersekleten menjen, de most ez a 3.0-as prescott sokkal sokkal melegebb, most idle allapotban 255*15-on egy freezer 4-el 58-60 fok, kint van az asztalon a gep, korbe van veve ventikkel....
Van teszt freezer 4-rol is itt a PH!-n es ott sokkal jobb eredmenyek szulettek, nyilvan nem 30 fok volt naluk a szobahomerseklet, meg nem IC7-be mertek, ami koztudottan felulmer kicsit de ez igy nekem akkor is eleg soknak tunik.
Real power 450-es tapom van, es ahhoz van ilyen kis szar ami meri, hogy mennyi a tap teljesitmenyfelvetele, idle allapotban kb olyan 210W, full terhelesnel pedig olyan 290W korul, kis analog muszer, pontosan nem lehet leolvasni. Ez igy normalis KB?
Tegnap ideallitottam melle KB 80 centire egy mobilklimat kuldtem ra a hideget, mint allat, akkor sikerult elerni, h full terhelesnel ne menjen 60 fok fole 265*15-on, de ez sajnos igy nem megoldas....
Valakinek valami 5lete esetleg lenne azon kivul, hogy dobjam ki, vagy nezzek egy vizhutest?
Kicsit hosszura sikerult sry, de remelem valaki mondd majd valami okossagot.
[Szerkesztve] -
Guszti
aktív tag
Hli!
Gyors kerdesem lenne, ki mit tud mi ez a G1-s prescott (478-as), en azt hittem, hogy ami ilyenbol letezik legutolso az az E0???
Everest ezt irja:
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Intel Pentium 4, 3982 MHz (15 x 265)
CPU alias Prescott
CPU stepping G1
Utasításkészlet x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3
Eredeti órajel 3000 MHz
Min / Max CPU szorzó 14x / 15x
Engineering Sample Nem
L1 trace gyorsítótár 12K Instructions
L1 adat gyorsítótár 16 KB
L2 gyorsítótár 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)
Multi CPU:
Alaplap azonosítója OEM00000 PROD00000000
CPU #0 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 3983 MHz
CPU #1 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 3983 MHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest