Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Birni kellene neki, mert ha jol számolsz akkor indulásnál 14*133 és amint belép a windowsba egy progi segítségével 25*133 ra ugrik. A memoria 2.5 (ez a max) 3-3-6 on megy most jelenleg. a vga nak azért adtam plus feszt mert 170 után már egyáltalán nem ad képet. Az AGP/PCi fixen 66/33 on megy. Előre is nagyon köszi a segítséget remélem van még alami ötleted
-
Destloler
tag
Hali
Egy kis segítséget szeretnék kérni tuningal pacsolatban. A gépem
Gigabyte 8KNXP rev 2.0
Intel P4 M 3.33 SL7X5
Corsair 3500 LL Pro
Asus fx 5200A procim induláskor 14*133 es 1.1 volton indul. Én szeretném 14*250 en járatni de sajni valahogyan ez még ne jött össze. és nem tudom mi a hiba. 175 on megy 1.26 volton stabilan annál tovább nem tuomd huzni mert kifagy az elején, már a biosz sem áll fel. eddig probálkoztam ugyanilyen mobil procikkal 3.06 és 3.2 verioval de azzal se ment felejbb. Ami most a gépembe van azzal 200 de nem ad képe. és + feszültséget adok a memoriának és a vga nak is 1-1 voltot.a hutéssel nem lehet gond vízes a gépem. a memoria 4:5 os kiszotást ir neki a cpu-z. Elöre is köszönöm a segítséget és várom a javaslatokat (én a a memoriára gyanakszom, szerintem az nem bírja a kiképzést de örülnék neki ha nem az lenne a probléma)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmgyűjtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest