Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Igen a sok paszta is lehet hiba, mert abból csak annyi kell hogy az esetleges légrést kitöltse. Mielőtt rögzíted a hűtőt, előtte jobbra-balra sokszor mozgasd meg a procin, úgy hogy aránylag erősen rányomva tartod. Rögzítésnél meg állandóan tartsd erősen lenyomva.
Nem tudom milyen hűtőd van, de ha a bepattintós akkor annak 2-tőt kell kattanni és akkor jó(elég dúrva erővel kell nyomni hozzá) ha csavaros akkor meg egyformán húzd meg.
A lapodat nem ismerem, de az enyémnél a PC Halt menü alatt állítható be a hőfok riasztás(szerintem olyan 68-70-re tedd).
Az Advanced menü alatt lehet kapcsolni az energia takarékossági funkciókat és a hőfok figyelést(nálam) C1E, Eist, Cpu Thermal monitor TM2(visszaveszi az órajelet és feszt ha gond van) ha ezek be vannak kapcsolva akkor idle leveszi a proci szorzót/feszt nálad csak 14-re tudja visszavenni. -
kriszbon
őstag
Szerintem nem jó, vagy rosszul van a hűtő rajta mégis, vagy sok/kevés a paszta. Ellenőrizd le újból, mert már én is jártam úgy hogy csak sokadjára lett jó. Nem mindegy hogy biosban 35-38-ról indul a hőfok vagy már eleve 45-48-ról. Ott valami nem illeszkedik rendesen.
Ha jól emlékszem a gyári max, valami 67 fok csak, egyébként biosban nincs beállítva hogy ilyenkor(80°C) visszavegye az órajelet a védelem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hardcore café
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mennek ezek, elég jól, csak kár hogy a mai kártyákhoz már kevesek.
Ha jól emlékszem a gyári max, valami 67 fok csak, egyébként biosban nincs beállítva hogy ilyenkor(80°C) visszavegye az órajelet a védelem?