Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanTomasz21
tag
válasz
Jimmike
üzenetére
Egy időben nekem is volt gondom az alaplapom miatt nem nagyon akarta kezelni a merevlemezeimet (egyszer látta egyszer nem ) de a legutóbbi biosfrissítés megoldott mindent.
Szerintem az a konfiguráció ami neked van biztos elviszi az Obliviont ha nem is maximális részleteséggel.
Aminek most nemtudom az okát hogy 3500mhz-n alapjáratban stabil a gép de ha elkezdek tömöriteni egyszerre két particiót meg mellette a dvd shrink konvertál hogy igy hajtsam ki a procit 100%-ra újraindul a gép de prime 95ben mikor a procit teszteltem 1óra 48perc után irt ki hibaüzenetet 100%leterheltség mellett.Egyébként ez jó eredmény vagy tovább is kéne menni hiba mentesen ha teljesen stabil a rendszer?Feszültséget már emeltem picit lehet még kellene? Meddig szabad emelni azt ha alapból 1,36? Vagy a ramoknak se ártana feljebb emelni 2.5voltról mondjuk 2,6ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest