- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy kis helpet kérni. A PC3200-es DDR ramokat általában meddig lehet izzasztani? 133 FSB-s Northwood P4-el kuldom, és most 3,36 Ghz nél járok vele. (a legnagyobb lol, hogy egy gigabyte G-power pro hutóvel, és 5V-on megy a ventije
igy most alapon 38 fokos, terhelve 52 korul, szoval a hutes meg birja a tuningot.) de nem is ez a lényeg, hanem amit elkezdtem a ramok. Szóval ez ugye eddig 168 FSB-t jelent, ami a memoriaknak mar 26 % tulhajtast jelent, vagy 28, vegulis a lenyegen nem valtoztat. El vannak látva egy réz memóriahutovel, de azért én kicsit aggodom, mert nem tudom merni a hofokukat. Szerintetek medig lehet fesziteni a hurt?
ja igen, feszt még nem emeltem se procinal, se memonal, esetleg van infoja valakinek arrol meddig melegedhet egy memoria? Ott is a 70 es szabaly ervenyes, vagy ok picit jobban birjak? Esetleg majd kopkodom oket, hogy huljenek
Na eleg a hulyesegbol, pls aki tud jo infokat kuldje, ne kimeljen. Roby, mycso, ha azt mondjatok huzzam ki maris megteszem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
igy most alapon 38 fokos, terhelve 52 korul, szoval a hutes meg birja a tuningot.) de nem is ez a lényeg, hanem amit elkezdtem a ramok. Szóval ez ugye eddig 168 FSB-t jelent, ami a memoriaknak mar 26 % tulhajtast jelent, vagy 28, vegulis a lenyegen nem valtoztat. El vannak látva egy réz memóriahutovel, de azért én kicsit aggodom, mert nem tudom merni a hofokukat. Szerintetek medig lehet fesziteni a hurt?
ja igen, feszt még nem emeltem se procinal, se memonal, esetleg van infoja valakinek arrol meddig melegedhet egy memoria? Ott is a 70 es szabaly ervenyes, vagy ok picit jobban birjak? Esetleg majd kopkodom oket, hogy huljenek
Na eleg a hulyesegbol, pls aki tud jo infokat kuldje, ne kimeljen. Roby, mycso, ha azt mondjatok huzzam ki maris megteszem.