Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz
KINKY_007 #17 üzenetére
én fárasztalak? Mondam, hogy nekem az drága, de azért te csak írtál nekem, hogy vegyem meg.
Én mondtam egy korrekt árat: 14e, mivel 16e+áfa újan.
Nem mondhatod, hogy bunkó voltam.
A 12-t meg azért írtam, mert ha jönnek ki az újak, hozzá lehet majd jutni annyiért is használtan. Nem mindenkinek lesz + 15eft-ja plusszba a Dothan supporthoz (CT-479). (- ha egyáltalán be tudja szerezni....)
[Szerkesztve] -
GeryPc
senior tag
válasz
KINKY_007 #19 üzenetére
''Az árakról van reális elképezelésem, de lehet értük ígérgetni, ahogy jól esik.''
tehát lehet árat mondani de ugy is az van amit te mondasz?
akkor írj ki fix árakat ne mond meg mindekinek mi a reális ár érte istenem
na ezen felül hogy ekkora ***** vagy érdekel még mindig viszont garanciáról nem szóltál kicsi borz
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vallás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő