Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz Milka 78 #11580 üzenetére
Milyen atomerőműved van neked?
Szerk.: lassan bufferelek a héten, látom a profilon, írd át a 79-et 89-re
Haverom a 970jével hajt egy ugyanilyen monitort (79-est), nekem meg egy r9 280x-em van aztán elgondolkodtam, hogy de jó lenne nekem is egy félasztaltelfoglalóállítottlcdspingpongasztal...[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz Milka 78 #11582 üzenetére
Most sikerült nem kevés hangcuccot felhalmozni (illetve a fele még úton van.. ) gitár és basszer erősítők, úton van hangkártya meg 2 JBL LSR308 stúdió monitor...
Ha megjön megnézem, hogy a géppel effektelt erősítőket fogom-e a jövőben használni, vagy a rendes erölködőket és ha sikerül valamelyiket eladni és még meglesz az a szép nagy tepsid lehet érdeklődnék érte..Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #11589 üzenetére
144-et is sok játékban elérhetetlennek érzem..
Jó PUBG-ben szerintem még a 1080Ti-al se lehet folyamatosan elérni..Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
Szerintem a 1080-al simán egy szinten van, a TI már másik árkategória...
Szép a konzol, hogy csak ennyi, meg annyi, de ott van a 30 vagy 60 fps limit..Főleg nekem, aki inkább végignézi egy single player játék playtroughját este, ágyban fekve, tabról minthogy a gépnél görnyedve végignyomjam..
Csak a multipléjer!Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz Milka 78 #11814 üzenetére
Csak szívom a véred, még egyik erölködőm se vitték el..
Cserébe akkorák ezek a JBL LSR308-ak, hogy nagyobb asztalt is kell vennem..
Már a 24"-os monitor mellett is alig férnek el.. Holnap megyek asztallapot intézni.UI.: akkor töröld ne csak jegeld!
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #11893 üzenetére
Nagyon nem vagyok képben..
Nesztek egy bitcoinNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #11968 üzenetére
Áh.. elengedem, át is írom az aláírásom hüllő 2.0-ra..
Szóval mindenki aki lehüllőz választhat egy tojást!Szerk.: Akkor már képet is módosítok..
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #12427 üzenetére
NA NA NA NA!
Itt még egy érző 280x pörög, lelke van!Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz Milka 78 #12672 üzenetére
Jocucc az a miband. Egy fél éve használok egyet. Mondjuk nekem azért kell hogy rezegjen a kezemen ha hívnak
Van egy plusz progi amivel fel lehet okosítani, hogy ha írnak viberen vagy messengeren stb akkor azt is kiirja.[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz #59036672 #13341 üzenetére
Nem beszóni'! Nekem is Fordom van..
Szép fekete kombi fóka egy faketaxi matricával a seggén..(#13351) rupszi
Ez így már elég nyomós érv..
ASIAN HOOKER[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz #45997568 #13521 üzenetére
Én csóró vagyok.. Akkor lesz itt gépújítás ha valami meghal..
A problémám, hogy bő 4 éve 230ból megállt a gép most 2x ennyi lenne egy hasonló kaliberű..Ha nagyon érdekel az ultimate gamer rig-em..
i5 4670
ASUS H87-Plus (Intel s1150)
Fsp Raider 550w
HIS R9 280X 3GB GDDR5 iPower IceQ X2 TBC (H280XQMT3G2M)
G.Skill DDR-3 8GB /1600 KIT (F312800CL9D8GBXL)
OCZ 120GB SSD Vertex 460 (ez már lassan a halálán van.. HDsentinel 80% teljesítményt ír, 60% kondícióval és még 472 napot jósol..)
WD 2.0TB 20EZRXNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #13541 üzenetére
Akkor egy jó légseprű is elég..
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #13549 üzenetére
Ha lenne hó is megakadnék a szánkóval..
Nem véletlenül készül egy drift trike..
Tavaly vettem a gokartot, már rá van hegesztve az elejére a bmx csak ilyen melegben a halál fog még hegesztgetni meg szerelgetni..Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #13553 üzenetére
Fogtechnikus vagyok, apám pedig autószerelő. (gondolom a garázs miatt kérdezted )
-
bigrob
őstag
De hát Viktorkát az Isten küldte!
Amúgyis a Pénztáros Lőrincet kellene megválasztani, hisz amihez nyúl abból pénzt csinál!Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
Gyerekek, valaki nem jár nálam sűrűbben a Decathlonba és tudná megmondani, hogy mikor szokott a Decathlonnál kerékpár kiárusítás vagy nagyobb akció lenni kerékpárokra?
Tegyem offba?Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
Pehely súlyom és a kiváló magyar utak közé nem való karbon váz..
Amúgy a rockrider 560-ra fáj a fogam, csak anno olvastam hogy nagyon akciózzák szezon után, csak azt nem tudom az mikor szokott lenni.. 90-100 Matyiért repülnék érte.[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz Milka 78 #14148 üzenetére
Most, hogy nem vagyok potenciális monitor vásárló, ha már úgyis XYsync rangen belül van mindkettő, nem mindegy hogy Gsync vagy Freesync?
Hallottam, hogy van már Freesync 2 is de én még az előző kettőt se tudtam felfogni.. .DDDNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz #45997568 #14152 üzenetére
Ami volt Milkának LG 34UC79G-B tetszett meg, haveromnak is van a jó 960-ja mellé..
Ezt a felbontást egy paks-nál kisebb erőmű is elvinné, csak nagyobb lenne mint a 24-es 16:9-es 60hz-s Samum..
Illetve AMD über alles..(#14153) VTom
Fődet rád!
AMD AZ ISTEN FOLDON PARJA NINCSEN!!44!NegY!!4Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz zovifapp111 #14613 üzenetére
Nekem lime zöldben van!
Csak én egy kis tányért tárolok a tetején, hogy ne kellje az egészet mosni...Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest