Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
-
Milka 78
nagyúr
Én is kihagytam a kéket és levadásztam 29-ért DLD 500+ Pro-t 50 lityós BR ládával. Nagyon gondolkodtam egy Pro3-on, de szerintem ez is bőven elég lesz nekem. Ami még megfordult a fejembe, hogy a 30 lityós BR-be (ami az mp box 300 ládája) beraknék egy ilyen mélynyomót, de ugye 30-as zárt és 50-es br-hez ajánlott ez a nyomó és akkor a reflex csövek hangolásáról, láda kialakításáról még nem is beszéltünk, kevés vagyok én ehhez.
Még egyszer köszi a tippet, majd reflektálok, hogy bevált e -
-
stoon
addikt
-
Hublot
őstag
Hupszit banánozták.
-
Hublot
őstag
Milyen rendes barátaim vannak.
[link]
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
elhelyezésileg én egy ilyesmit javasolnék:
az erősítő és a nyomó közé pedig egy [link] ilyen csatlakozót javasolnék! ha nem is cseréled ki a ládán a fogadórész csak a kábelt ezzel szakítod meg, akkor biztonságossan ki tudod venni a ládát ha kell majd egy kis + hely!esetleg az aksidat cseréld le nagyobbra, vagy hifisre de ez talán már a haladó csomag!
[link] -
stoon
addikt
bakker írtam Milkának egy regény, és eltűnt
na még egyszer:
mindenképp nagyobb nyomót javasolnék mint az erősítő, én ár/érték/teljesítmény figyelembe vétele után e kettőt ajánlanám neked: [link] [link] ne kerülnek sokba viszont nagyobb a teljesítményük. ez amolyan kezdő csomag!
a hely véget szerintem, egy nyomós ládát, és az "egyszerüség" révén sima 4 ohmosat ajánlanék! (ha belemelegedsz az autóhifibe sokkal többet el lehet locsolni mint pcre)
-
péntek...
-
Milka 78
nagyúr
Inkább itt folytatnám...
Na szóval ugye én használok most is egy rettenetes MPX 2000-es izét (jó esetben tud vagy rms 100w-t hidalva) és egy harmat gyenge MacAudio MP Box 300-at aminek az egyik reflexnyílása le lett tömítve (így mélyebbre megy és nem dolgozik össze vissza). Ez egész jól be lett állítva és elfogadhatóan szól (a gyári fej ellenére is ami olyan amilyen, ez van), de néha kevésnek érzem és kell vagy 20% kraft még. Ehhez ugye lett a Kicx 1400-as ami kb pont az ízlésemnek megfelelő és kb más világ mint az eddig használt akármi.
A fentiek esetében kerestem ládát ami passzolna az erőlködőhöz.
Annyit tudok, hogy a zárt ládákat nehezebb meghajtani és bár pontosabb motyóknak mondják, de elektronikus zenéhez talán a reflex jó.
A bandpasz-ról pl eddig mindenki lebeszélt, kb jól néz ki (esetleg hely szűke esetében, de az nekem bőven nincs sőt bármi befér) és ennyi, de mind a hangzás tekintetében a kanyarban sincs.
Renegade RVX 1002
MacAudio Destroyer JK3000
DLD Acoustics 500+ pro 50l-es reflex ládában
DLD Acoustics 500+ pro3 50l-es reflex ládában
Kicx Stq 382 75l-es reflex ládábanKb ezek maradtak, de pl a Mac-ről volt némi infó ami nem tölt el boldogsággal a DLD meg tipikus zajongó/pumpáló láda anno nekem is ajánlották vagy 10 éve. A Renegade meg egyszerűen érdekes a dupla 25-el, fene sem tudja, hogy mit tud, de a 25-öst talán pontosabbnak szokták mondani jelentsen ez bármit is.
Ja és 25-ös kábel van végig és az erősítő 1 ohm stabil amivel el is jutunk a 2x2 vs 4 ohm kérdésig (az első két láda 4 ohm míg a második kettő 2x2 ohm) amit kb konyhanyelven kéne elmagyarázni figyelembe véve .
Az ajánlásod meg kb olyan volt mintha Celleron alá MSI MEG Z390 GODLIKE-ot ajánlanék -
válasz
Milka 78 #25102 üzenetére
Az utolsó ládát en kizárnám,4 ohm impedancia mellett 250W rms terhelhetőség van a leírásban, a kinézett erősítő 400-at tud 4 ohm-on, jobb félni alapon én hanyagolnám.
A zárt ládát szintén hanyagolnám, szerintem nem autóba való, megfelelő akusztikus környezet kell hozzá.Lehet tudni, hogy a fejegység milyen impednciájú sub kimenettel rendelkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest