Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#35434496 #2296 üzenetére
Ki kellene bananozni sztem
Itt egy gyors meres, semmi extra akit erdekel, az utolso sorban hagytam uzenetet a csapatnak
-
törölt tag
Fúúúúú.......de mittoménmivan!
tailor hozd a trakit mert a sok FINN hajót be kellene szántani a csába.
-
törölt tag
válasz
Erdei88 #2276 üzenetére
Meg-meg, irtam mar a modiknak, kulon kiemelve hogy Vega tulajkent kerem a napi rendszeressegu banant eme mihaszna roze froccs manias kisnyugdijjasra
Igy kell vigyazni a motyokra es utana korrekten uzletelni
Jo volt, szep volt, most jon a next gen gaming experience
Eleg jo cuccok voltak am, a fiuk meg szerintem emlekeznek a sohajomra amikor eloszor belogoltam vele a The Division-ba
Most szintet lepunk
-
törölt tag
válasz
Erdei88 #2274 üzenetére
Hu de sok kerdes ilyen hirtelen
Kompakt hutes nem kell, utalom a hangos pumpakat, mindegyik hangos kivetel nelkul, a custom loop hatekonyabb es sokkal csendesebb.
AIO azert mert egyelore az az allas hogy ezen van csak kitolt TDP keret es nem lehet kesobb BIOS-t cserelni, na meg gyonyoru, igy kesobb ha eladom konyebb lesz eladni egy jol mukodo hutessel.
A packban valami szutyok Samu monitor van, nekem a legjobb kell (ezert lett a Vega is) es az most a XF270HUA, van 1-2 HDR monitor is amik most jelennek meg, de ezek nincsenek a pakkban.
Ennyi, egyszeru, esszeru, tokeletes
Nem tudom, playerst ettol meg kibananozzuk.
-
törölt tag
!Voteban players
!Yes -
törölt tag
Ugyanitt jegyeznem meg, hogy a Prey (ami termeszetesen jart a Vega-hoz) naggyon kemeny jatek
Epp csak belekezdtem tegnap, eszmeletlen hangulata van
-
törölt tag
válasz
tailor74 #2264 üzenetére
Hol pihentek? Meselj
(#2263) Erdei88: en sem, csak amikor Mo-ra mentem 3 napra, az sem volt pihenes igazabol
Szeptember-Oktoberre nezunk valamit, Kreta vagy Kanari szigetek, innen mindketto nagyon olcso, olyan helyre mennek ahol vagy van kulturalis lehetoseg is (Kreta) vagy delfinek (Kanari szigetek), egy het eleg nekem, aztan 2-3 hosszu hetvege varosnezesre, ev vegen meg valami havas cucc. Semmi sincs foglalva csak elkepzeles
(#2266) players111: korra reggel beszorpozve bator vagy
-
válasz
#45997568 #2260 üzenetére
Köszi!
Még az éjszaka autózunk majd néhány órát, az igazi pihenés holnap délelőttől kezdődik majd. Viszem a milfet is persze, tudod olyan- amilyen, de csak az enyém...
Erdei88: Az jó levezetése lesz a hétnek.
Én sajna az utóbbi hetekben elhanyagoltam, igaz én leginkább csak futópadozni szoktam, az meg pótolható bárhol-bármikor.
-
'Reggelt mindenkinek! Edzés megvolt?
Mától 10 nap szabi, jöhet a jól megérdemelt szörpizés...
-
törölt tag
Huuuu, ezt a Vegat nem ajanlanam az ellensegeimnek
Igy legalabb tutira jutna minden baratomnak
Ha reggel, akkor szorpre fel!
-
törölt tag
Veszek inkább én is egy Sapphire Ti-t.
-
törölt tag
válasz
Mahrenburg #2252 üzenetére
Fúj abban a Pisztrángok szekszelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest