Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Milka 78 #3392 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, szerintem jo resze abbol akad hogy nem ertenek hozza vagy rossz elvarasokkal allnak neki a temanak, nem neznek utana.
Nem kiforrott platform, teljesen uj, szoval itt vannak gyermekbetegsegek, majd 1-2 rev utan eltunnek, amikor Intel behozta a sajat vackait azok is igy indultak, aztan szepen lepolirozgattak idovel generaciorol generaciora es ennyi, ma mar nincs sok gond, meg van egy csomo mernokuk es tapasztalatuk, tudnak gyorsan reagalni.
NV ugyanez mar jo ideje, kicsit csiszolnak rajta, beleraknak par dolgok, kiteszteleik es kesz is van.
AMD meg... hagyjuk. Csak hozzak a vilagmegvalto dolgaikat, mindig ujjat ahelyett hogy lecsiszonak vegre jol egyszer. Mindegy, en elvagyok vele, ha megunom epitek majd egy masikat.
Azert amikor a 3-ik memoria parost kuldtem vissza nem voltam boldog, kellett neki 3-4 honap hogy a mostani jol menjen.
Mondjuk ha ezt a hofokos cuccot megcsinaljak akkor jo lesz a motyo. TR rev 2 erdekele majd, de azt mar Kanadaban, addig nem piszkalom ezt
-
törölt tag
Kikészít privibe ez az istenátka hüllő.
Íme a legfrissebb szerzeménye. -
Milka 78
nagyúr
Hupszi!!!
Mi a rákot műveltél a ve-ben?!?
Képernyő mentés van e? -
Erdei88
veterán
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
Azt mondtak fel kellene noni az ovibol. Akkor itt kellene hagynom Titeket
Jo nekem az ovi, maradok
-
törölt tag
Kertem magamra banant meg takaritast
Itt lehet megtippelni mennyi jar nekem, a nyertes a legkozelebbit alkotja kap tolem egy uveg finom bort, tenyleg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hupszit azzzonnal hozzátok ki a vs-ből mielőtt elkezdi a dzsihhádot.
-
Erdei88
veterán
Na update menü ON:
Pizza és nutellás banános palacsinta -
törölt tag
Nem alapítunk egy zenekart? Szerintem nagy sikerünk lenne. [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ma lesz ddzsihad valahol
VS-ben a kis pinokkio mar hisztizik
-
törölt tag
válasz Milka 78 #3360 üzenetére
En nem tapasztaltam azokat a gondokat. a BIOS-okon van meg mit faragni az teny, memoriakbol valogatos, a legutobbi BIOS mar egybol kezelt minden tuningot, am valamiert melegebb is a proci, nem tudom hogy rosszul kuldi vissza az adatot vagy valamit tenyleg porget, 20C koruli a kulonbseg, szoval dolgozzanak meg rajta
Boot loop az az I5-omon volt, majd le lesz tesztelve vegre megszunt-e a gond.
Meg kell ide fokuszalni de hatarozottan jo a platform. Nem veletlen veszik is mint a cukrot.
(#3361) Erdei88: Szivesebben betatesztelem ezt mint hasznaljak kek cuccot
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Erdei88 #3359 üzenetére
Mondja az aki a Rizsa topickba sertepertélt az 1600-ok körül
Mint azt hónapok óta mondom az i7-alatt a Rizsa mindent kivégzett ár teljesítményben.Az 1300 a non-k I5-öt,az 1600 a K- i5-öt fogta meg.A K-s gyi7 ami tartja magát (hol ez-hol az),mert ipc-ből ledolgozza a kevesebb szálból adodó hátrányát.
Egyetlen hiba a Ryzen szeszélyes természete ami random fordul elő.Irgalmatlan menyiségű bios hiba van és totál szopó a memória helyzet is.Mondjuk mindenki nagyon elégedett a gépével...a bootloop és az önálló életrekelő bios pedig nem normális,de erről kevesek beszélnek.Az azért nem rendeltetés szerű működés amikor alapon fagy a gép és gépészkedni kell,hogy stabil legyen,mert van ilyen eset isOké ez egy új platform,de az Intel e téren ezerszer jobb,hisz egy több éves termékcsalád ról beszélünk.
Ha ezeket a gyerek beksiket levetkőzné a Rizsa akkor nem lenne miről beszélni és ezek ellenére is leborulok a platform előtt -
Erdei88
veterán
Milkának megárott a korai kelés
Szép eredmény az 1300x-től.A szorzózáras Inteleket ki is végezte és mindezt olcsóbban.A K-s proci ugyan ipc-ből megveri,de az meg dupla áron van,így ez nem releváns.
Nice Work! -
Milka 78
nagyúr
I3 955be-t
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ASUS Z370 MAXIMUS X APEX deszkába milyen Rájzen processzort vegyek -
Milka 78
nagyúr
Hupszi segíts,mert dzsihadolok a Rizsásban és védem a kezdő amd-seket!
-
törölt tag
Alig használt MILF eladó lehet vagy csere traktorra ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL.
-
Milka 78
nagyúr
Kösz srácok,már fel is ravatalozták,várjuk a dokit,de szerintem 4-ig itt leszek tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Pléjersz,Brékó!
Itt vagyok szomszédban a Budaörsi egészség központban.Páromat műtik.Gondoltam addig megskalpolhatnánk a procimat a váróteremben -
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #3334 üzenetére
Kiki innét Bélám!Nem elég,hogy a meló helyen is guzsajozod az idegrendszerem,még ide is követsz?
-
törölt tag
[link] hoppa kettehugyozza
Mire ez kijon megjon a csere is AMD-tol
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hi!
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #3331 üzenetére
Perpill a képtörést 60hz-es monitornál éreztem és az életem megkeserítője volt a képtörés,dadogás,lag,de ez a monitor olyan simán teszi a dolgát,mintha taknyon csúszna.
Nekem perpill nem kell semmi...mondjuk a fenti kislány az kellhet
Kis Vega jöhet úgy 140 körül max,de mint mondtam én egy elégedett Maxwell tulaj vagyokTailor : Tuti Ánus hadnagy unokája
-
törölt tag
válasz Milka 78 #3329 üzenetére
Nem, a freesync range-n belul megszunteti a keptorest es folyamatossa teszi a jatekot, ha beesik ala azt eszreveszed Olyan mintha ledadogna az egesz, elkezd darabos lenni, szaggatos lesz, kaki.
Szoval sajnos kell neked egy Piros VGA.
Freesync explained. Jobb mint a G-Sync es ingyenes Nagyon egyforma a ketto eredmenye, arban oriasi a kulonbseg.
Tailor: szep kislany
[ Szerkesztve ]
-
addikt
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
válasz Milka 78 #3326 üzenetére
Wildlands nem rossz jatek de annyira azert nem hogy nyugoskodj vele. Wolenstein 2 vagy Destiny 2 vagy CoD (2)
Jo az az LG csak kell majd hozza egy rendes V(e)GA Akkor lesz ertelme a Freesyncnek is. 144hz jo indulasnak, FS lesz a korona majd
A gep nem az enyem, uh csak osszeraktam, most remelem mar jo is lesz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #3323 üzenetére
Ja az AOC-nak is van egy hasonló monitora,de az 200k lett volna,viszont a +60 ropit meg nem ér a VA (mondom ezt egy 27-es VA monitorról váltva).Van egy kis ips glow-om,de már megy is az rgb ledsor a monitor mögé ami sokat javít az ips nyűgjein.
Beszéltem az LG-vel és sajnos nem jár a monitoromhoz játék kupon.Maga a tipus megfelelő,de az akcióba résztvevő monitorokon van egy promociós matrica ami nekem nincs.
Mondjuk itt kötözködhettem volna,mert a típusszám okés és szó noncs ilyen megkötésről,elég egyértelmű a gyári oldal e téren (Amcsiknál ezt nyertem volna),de a diszpécser úgy hívott vissza és rendes volt,sőt mondat,hogy áljak el a vásárlástól és az MM-ben van promós csomag...ja csak az +20 ropi és úgy már eggyáltalán nem jó ajánlatNagyon csecse kis gép,én is simán beválalnék egy hófehér konfigot egy kis piros és fekete bolondítással.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #3316 üzenetére
Írtam az LG-nek.
Ha bejön akkor kimondható,hogy jó passzban vagyok.A monitor is akciós vétel volt.A Moemax-ban a 180-ról,150-re lealkudott kanapén szétment.Kivertem a balhét,hogy 2 hónapja horgász széken nézem a Cseh 2-őt,mert rossz cserealkatrészt (más színűt)küldtek és felháborító... Cserébe 40 ropiért kapok egy vadi új sarokgarnitúrát ami 250-be kerül[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Players? GT-R 1083 lóreő!!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #35434496 #3310 üzenetére
Az meg csak hagyjan, vagy 25 eve amikor nyari taboroztunk Zirc-en, akkor minden reggel ezzel a szarral keltettek... Hajnali 6-kor!!11!!!1 Raadasul a fejem folott volt a hangszoro
Azt hiszem masnap eladtam a helyemet (mert hat penzt kell csinalni mindenbol ) es lekoltoztem egy also agyra
-
törölt tag
Jo reggelit [link]
Jon a proci, Canadabol most trackeltem
-
törölt tag
Na elég a komolytalankodásból mindenki banánozza magát be a munkahelyére.
Tudtátok, hogy Milka már a felső tizezerben van?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
V.I.P ADMIN lettem a ph-n. Banánozhatok.
-
törölt tag
Jó reggelt a KEDVES topiklakóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital