Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tailor kuldi szerettel Horvatorszagbol, ettert a Fantara
-
törölt tag
Ez egeszen pontosan igy van, traubizok, ezaltal kulonbozok
Eladtami az UAZ-t es vettem egy Ferrari-t
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Basszus majdnem kisértésbe estem és vettem egy ti-t 200k-ért. Sajnos rá kellett döbbenjek,hogy már alig játszok (melózom nonstop) és barmira csak állna a gép a nagy semmiért.Lassan kikopik ez a hobbim is
Marad a pia és a szemétégető -
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
Na kapjátok elő azt a rosét de gyorsan!
-
Erdei88
veterán
Players!! Te küldted a hüllőt rám?
-
törölt tag
válasz #35434496 #2468 üzenetére
Sztem kuld vissza azt az Asus szutykot es vegyel egy Vega-t, jobban jarsz, mi lesz amikor lelepi a Vega 30%-al a Ti-t? Keruljuk el a
btw en mar elegedett vagyok, ami volt teljesitmeny annal jobbat kaptam es sokkal szebb kepminoseget
Innentol minden csak haszon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #35434496 #2468 üzenetére
Ja, nezd meg itt, ugy latom az 56 mar veri a 1080-at, szoval van egy olyan gyanum jonnek meg meglepetesek
Felteszem a vizet, beallitom a kartyat es merunk ujjat, ugy erzem lesz meg itt siras kis baratom
-
törölt tag
válasz #35434496 #2462 üzenetére
Tagadunk mindent
Itt van a mult heti meres, majd ha kesz van a gep merek ujjat
-
törölt tag
válasz #35434496 #2455 üzenetére
Nem is vennek gagyi 4 magost, 8 mag alatt kuka
Amit felteteleztem korabban, hogy AMD CPU (Ryzen) es AMD VGA (Vega) egyutt mikro lagg mentesse teszi a jatekokat es folyamatossa az bejott, 0 mikro laggom van. Ez nekem boven eleg. A Teljesitmeny innen mar csak noni fog, szoval panaszra nincs ok
-
törölt tag
Ne használd ezt ne használd azt nincs kép szar így meg úgy. [link]
Igaz ez Hupszi? -
törölt tag
Te players, ezt ismered? Ilyen megyen majd mindenre, meglatjuk tenyleg olyan jo-e mint mondjak, folyekony femet nem eroltetem, ha az elcsoppen, ko kovon nem marad
Thermal Grizzly Hydronaut High Performance Thermal Paste
-
törölt tag
A profi vásárló. [link]
-
Milka 78
nagyúr
Te Players!Megüresedett az alaplapos topick.Sas azt mondta (amúgy szívemből szólt),hogy ha megpályáznám a gazdi címet akkor intézhetnék egy banánt neked.Szerintem tök igaza van
-
addikt
'Reggelt mindenkinek! Tegnap olyat szörpöztem, hogy azt mondták a horvátok szeretnék visszacsatolni az országot Magyar országhoz, mert látnak benne potenciát, hogy jobban fogyna a karlovacko, ozuljsko, sligovica hármasuk, szinte biztos a gazdasági fellendülésük.
Mahrenburg: köszönöm neked is, a hátralévő időre már nagy változásokat nem tervezek.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
Figyi hupszi mérjük már le mennyi gs pontot tol nálad a vizes vega 64 FireStrike alatt és megnézem én is.
-
Mahrenburg
őstag
válasz tailor74 #2409 üzenetére
Isten éltessen!
Most már eleget öregedtél, ezután hirtelen fordulattal kezdj el fiatalodni, hidd el, megéri...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
addikt
válasz DeckardCain #2422 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
válasz DeckardCain #2422 üzenetére
Kiraly vagy! Mi a heten megnezzuk az elso hat reszt aztan Season Finale!!!!!!!121!!1
Ma este Twin Peaks, az is kozeledik a vegkifejlethez
-
addikt
Köszi mindenkinek.
Az Ursuláknak megadtam mindannyiótok elérhetőségét, és az egekig magasztaltalak titeket előttük.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #2411 üzenetére
Ó cseszd meg...miért nem vettél egy normális gyártmányt?Asus????Lapot sem tudnak gyártani,nem hogy vgat!Ilyenkor vérzik a szívem,hogy nincs Asrock vga!
Viccet félretéve grat a kicsikéhez!ui:Mondjuk a helyedben vettem volna egy Nagy Vegát és kettévizeltem volna az NV offot is vele!
-
törölt tag
Boldog szülinapot drága Tailor barátom. Nélküled üres a topik.
-
törölt tag
válasz tailor74 #2409 üzenetére
Boldog Szuletesnapot tailor!!!
Isten eltessen!
-
addikt
-
törölt tag
Milka!
megvan players is
[ Szerkesztve ]