Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
HA te személyes ügyet csinálsz abból, hogy egy játékba milyen rangon vagy az már tényleg a te hibád én sakkban pl trash vagyok ezt elismerem OW -ban egy erős közepes játékos vagyok ezt is elismerem és jinxhez képest sok esetben full trash kacsalövölde vagyok ezt is elismerem, ettől függetlenül mint ember egyáltalán nem vagyok se kisebb se nagyobb. Nagyon szomorú, hogy nem tudsz elvonatkoztatni komolyan. Van haverom aki pl dota -ba full nyomorék és meg is mondtam neki, sőt tudja is magáról, hogy full autista ahhoz a játékhoz, ettől függetlenül mikor mondom ezt neki, nem fog megsértődni mert ez az igazság, nem tudom ezzel mi a probléma ? Ha valamibe rossz vagy akkor az vagy ennyi ettől még ugyanúgy lehet jó ember és senki nem a személyedet kritizálta hanem aktuális játékodba szerzett tudás szintedet ami mérhető és kimutatható és értékelhető.
Az meg a másik fele ha a topik 80% a 2700mmr alatt van ami most a közép szint akkor igenis a topik 80% a átlagon aluli teljesítményt nyújt ow ba ez tény. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT