Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
"Ha valamibe rossz vagy akkor az vagy ennyi ettől még ugyanúgy lehet jó ember és senki nem a személyedet kritizálta hanem aktuális játékodba szerzett tudás szintedet ami mérhető és kimutatható és értékelhető"
Ez nagy igazság....csak éppen nem ebben a játékban, miután csapatjáték, lehetsz akármekkora splier ha van a csapatban egy 0skill emberke...1 nem kell több..persze mondhatjuk, hogy nem számit, nem a Fszt nem, mikor van esélyetek úgy, hogy van 1 azaz 1 darab leaver??? ha drawra kihozzátok, akkor verhetitek a seggeteket.
én szerintem simán hozom platina szintet 4-5 karakterrel, van egy-kettő amiben úgy érzem, hogy a legtöbb szintén platinás között nagyságrendekkel jobban tolom (mikor látom mit csinálnak, vagy mit nem), és mire megyek vele..pont semmire...
itt sajnos pistikén múlik, aki azért nem vált genjiről mert van benne 14perc játéka, és arany kill-je már az első kör után, hárommal, mit képzelek én, én meg hiába könyörgök, hogy 1 tank 1 heal nem elég.....tegnap is 33perces junk nem adta át a karaktert, de nem lötte Reint, merthát pajzsa van, hiába könyörögtem neki, hogy 130órával már talán tudom mi-mere...
2400-on 3x akkora szopás van mint 2800-3000 környékén (mint korábban emlitettem, volt olyan aki majdnem velünk nézett be gyémántba)...szóval ez a lista pont nem jelent semmit.
Persze ha anno én is szerencsésen kapok társakat, most osztanám az észt fentről, úgy, hogy fingom nincs mi van lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- HBO Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT