Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
tepenzed
üzenetére
&whitezo88
Köszönöm,
Értem, nekem pl azért lett volna jó, mert néha segítene dönteni, hogy kire fókuszáljak (a.k.s carry), de meg lehet lenni nélküle is.
Hadd kérdezzek még valamit, próbáltam rákeresni, hogy van-e valami leírás a post-game statokról, hogy melyik mit jelent, mi számít bele stb. Gondolok itt pl olyanra, hogy az Objective-kill az pontosan mi. Mármint.. neve alapján azért lehet sejteni, hogy olyan kill amit egy objective-en belül csinálsz de azért örülnék egy leírásnak a post-game user interface-ről. Illetve a választásnál, hogy kiket dob be választhatónak az mitől függ? Gondolom annak is köze van az objectivekhez, csak mert volt olyan meccsem ahol 5 arany medállal végeztem nem dobott be a választhatókhoz, de egyik csapattársamat bedobta azzal, hogy 6% kill participation. Úgy érzem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jó, sosem dob be választhatónak :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hadd kérdezzek még valamit, próbáltam rákeresni, hogy van-e valami leírás a post-game statokról, hogy melyik mit jelent, mi számít bele stb. Gondolok itt pl olyanra, hogy az Objective-kill az pontosan mi. Mármint.. neve alapján azért lehet sejteni, hogy olyan kill amit egy objective-en belül csinálsz de azért örülnék egy leírásnak a post-game user interface-ről. Illetve a választásnál, hogy kiket dob be választhatónak az mitől függ? Gondolom annak is köze van az objectivekhez, csak mert volt olyan meccsem ahol 5 arany medállal végeztem nem dobott be a választhatókhoz, de egyik csapattársamat bedobta azzal, hogy 6% kill participation. Úgy érzem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jó, sosem dob be választhatónak :/
TBT