Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
tepenzed
üzenetére
&whitezo88
Köszönöm,
Értem, nekem pl azért lett volna jó, mert néha segítene dönteni, hogy kire fókuszáljak (a.k.s carry), de meg lehet lenni nélküle is.
Hadd kérdezzek még valamit, próbáltam rákeresni, hogy van-e valami leírás a post-game statokról, hogy melyik mit jelent, mi számít bele stb. Gondolok itt pl olyanra, hogy az Objective-kill az pontosan mi. Mármint.. neve alapján azért lehet sejteni, hogy olyan kill amit egy objective-en belül csinálsz de azért örülnék egy leírásnak a post-game user interface-ről. Illetve a választásnál, hogy kiket dob be választhatónak az mitől függ? Gondolom annak is köze van az objectivekhez, csak mert volt olyan meccsem ahol 5 arany medállal végeztem nem dobott be a választhatókhoz, de egyik csapattársamat bedobta azzal, hogy 6% kill participation. Úgy érzem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jó, sosem dob be választhatónak :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Riasztó topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hadd kérdezzek még valamit, próbáltam rákeresni, hogy van-e valami leírás a post-game statokról, hogy melyik mit jelent, mi számít bele stb. Gondolok itt pl olyanra, hogy az Objective-kill az pontosan mi. Mármint.. neve alapján azért lehet sejteni, hogy olyan kill amit egy objective-en belül csinálsz de azért örülnék egy leírásnak a post-game user interface-ről. Illetve a választásnál, hogy kiket dob be választhatónak az mitől függ? Gondolom annak is köze van az objectivekhez, csak mert volt olyan meccsem ahol 5 arany medállal végeztem nem dobott be a választhatókhoz, de egyik csapattársamat bedobta azzal, hogy 6% kill participation. Úgy érzem, hogy teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok jó, sosem dob be választhatónak :/
TBT