Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Kétségtelen, hogy az ow rendszere meglehetősen elcseszett. Jómagam starcraft 2-ben diamond és master ligákban jutottam ennél kevesebb meccseket játszva, csgoban supreme rankon voltam szintén hasonló számú meccs után, itt meg örülök, ha a bronze-ból kivergődök. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy a rendszer nagyvonalúan kezeli a kilépéseket és az afk-t, másrészt, hogy az alacsonyabb rangokba vannak bezsúfolva hatalmas skill különbségekkel rendelkező játékosok, így teljesen lutri a játék, szerencsén múlik nagyrészt, hogy kiket kapsz magad mellé, egyetlen rossz teljesítményt nyújtó, vagy buta játékost is nehéz kipótolni. A nagyszámok törvénye alapján persze, az ellenfél is annyi afk és rossz játékost kap mint te, de ehhez rögös út vezet, egy rossz szériában simán elveszíthetsz zsinórban öt játékot, hiába hozod a maximumot. Erről szerencsére van jó élményem is, mikor akkora volt a skill különbség, hogy a csapatom 4v5-ben leiskolázta az ellenfelet, de van jó pár képernyő mentésem ahol tankként, healerként többszörösét sebzem a pályán lévő akármelyik dpsnek, ez azért nem lenne megengedhető. OW1-ben még rosszabb volt a helyzet soloként, mert mikor pár óra ow játékkal, gyakorlatilag 0 ow skillel egyből platinába sorolt dps-ben, az azért fájdalmas jelenség.
-
csabal07
csendes tag
Üdv srácok!
Na hálisten megnyugodtam, látom nem csak nekem kuszálta össze a szemöldököm az új competetive rankom...
Nekem csak az a furcsa, hogy elvileg legutóbbi patchben fixálták, hogy minenkit alacsonyan sorol be, de úgy néz ki mégse akar összejönni blizzéknél a dolog.
-
-
TiMoN
senior tag
Az miért van, hogy már mindenkinek megvan az 50 nyert meccs unrankedbe és ha össze partyzunk akkor nem tudunk menni conpetitivet?? külön külön megy.
Én még az egybe játszottam itt is van olyan akinek megvolt a sima, de nem enged.
Játszaniuk kell ott is x szintig v még rangsololják őket? -
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha vegyes a group, melyik pool lesz?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
everest140
üzenetére
Igen, elvileg játék keresésnél ki is írja, hogy console pool.
-
everest140
tag
Hogy van a játékban a cross-play? Az megvan, hogy PC-n és xboxon is tudok játszani ugyanazzal a profillal. Konzolon meccs keresésnél csak konzolosokkal rak össze?
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
-
törölt tag
Üdv. Csak beköszöntem ide is. Most kezdtem OW2-t, Apexről nagyjából leváltam, az idegeítő MM miatt, itt viszont csupa élmény, szórakozás minden.
-
Wellin9
tag
Engem supportként, így elsőre silver 2-be pakolt be játék. A win - loss ratio elég szörnyű lehetett talán 7-7/8 lett a vége, így vagy hasra ütött a játék, vagy tényleg figyelembe veszi a teljesítményt valahogyan.
Még egy kérdés, jól vettem észre, hogy ezekből a kompetitív pontokból csak a gold fegyver skineket lehet venni ? Azért, ez nem egy túl nagy választék -
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Engem még nem vágott ki, csak szerver meghalás volt, deakkor.mindenkit kivágott.
-
sith7
félisten
válasz
markknight
üzenetére
igen, és általában meccs végén
-
markknight
nagyúr
Nálatok is folyamat kidob a szerver meg néha laggol? Egy játékéknak sincs baja a netemmel, csak ennek. Kaptam 13 perc büntit is.. vissza nem engedett lépni.
-
skL86
tag
válasz
Wellin9
üzenetére
Tapasztalatom szerint a játékban nyújtott "teljesítményed" közvetve semmit sem számít, tehát mindegy, hogy 1 értékben okozol damaget healt vagy 20.000 értékben. Ennek nyilván van logikája, mert ebben a játékban sokkal több lehetőséged van annál, minthogy közvetlen sebzéssel vagy heal-el segítsed a csapatod, gyakorlatilag a "hasznosságod" mérhetelen lenne. Szóval csak az a lényeg, hogy győzelemre segítsd a csapatodat.
Engem 7 win - 1 lossal rakott bronze 5-be, szóval teljesen mindegy elsőre - sőt hiába nyertem többször 7 win - kevés lossal, maradtam bronze 5 -, de már felrakott azóta bronze 1-be. 58:33 a win/loss arányom most, és legutóbb két rankot rakott feljebb. Egyelőre rejtély a működése, feltételezem, hogy ELO szisztémában számolja a "pontokat", mert olyan is volt, hogy hiába nyertem többet mint vesztettem, bronze 2-ből egyszer visszafelé is rakott bronze 3-ba. -
sith7
félisten
Meccs végi statisztikában tank esetén a "MIT" mit takar ?
Az gáz, ha ez több, mint a kiosztott dmg ?
pl.: DMG: 2800, MIT 4300 -
-
Wellin9
tag
Még nincs meg a 7 win, de a ranked, hogy működik ? Csak a win számít és az alapján sorol valahova, vagy azt is nézi, hogy te mit tettél hozzá abban a 7 meccsben. Elég lutrinak érződik ,mikor, milyen csapatot fog ki az ember, én naiv azt gondoltam, ha már kell 50 win hozzá, akkor a játékosok már megértették, hogy ez nem egy single player game.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
CoD BP-ről volt szó korábban, arra reagáltam. Csak felrenyomtam és neked válaszoltam.

-
válasz
markknight
üzenetére
Utána kell nézzek ennek --- mert így elég zavaros nekem.
Illetve lehet hogy akkor külön van a role Q ranked?
-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Nem tudom ez mit jelent, mert a profilomban 4 fajta role rank lehetőség van (open - tank - damage - support) ebből kettőt játszottam ki és két különböző rankon vagyok (open bronze 5 és support bronze 2), az az érzésem valamit nem értek
. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
A BP szint meg a játékos szint nem ugyanaz. BP-ben semmi kiegészítőt nem kapsz, csak skineket, emblémáját, charmot és hasonlókat. Visual cuccok mind.
Szerk: nem neked szantam, bocsi.

-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
nevezhetjük bárminek, de ha BP.vel (WARZONEban) gyorsan megkapom a recoil csökkentéséhez és a tár növeléséhez vagy gyorsabb cseréjéhez szükséges kiegészítőket, vagy egy fegyvert, aminek ezen értékei jobbak, mint az alap elérhetők, akkor az játékon belüli erőny, erősen, semmiképpen sem kozmetika, mint owban
. -
Bazsi1987
őstag
Picit más téma meg lett 10 nap allat a 25 millió játékos meg aszem 3x több a napi csúcs player szám mint az első rész csúcsán
-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Nem értem, meg igazából nekem is új ez a rendszer. Szóval, ha felmész mondjuk gyémántba healerrel, és utána elkezdesz egy dps role-t, amibe addig nem volt rankod, akkor bronze 5-be fogsz kezdeni a dps role-al és bronze 5 ellenfeleket dob, nem?
-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
régen játszottam vele, már nem kell feloldani a fegyverkiegészítőket, szabadon építhetek bármilyen loadoutot?
-
skL86
tag
Az új rankrendszer egyébként szerintem jobb mint az ow1-es volt. Korábban előfordult, hogy DMG role-on, amit én szökőévenként és gyengén játszok platiniumba rakott, míg az általam ismert és sokat játszott role-okon visszasorolt silverig, ha többet játszok vszeg DMG is visszasorolt volna, de amíg ott voltam, vszeg nem örültek nekem
. Nem tudom ki, hogyan áll, de engem lassan kezdett feljebb sorolni. -
markknight
nagyúr
Nem értitek.
Letolok hét győzelmet mint Mercy és bemegyek egy magas rangra.
Utána fogom és csak DPS-ként indítok rankedet. Ilyenkor a játék nem fog bronze csapatot dobni hanem bizony azokat a tápos csirkéket akiket healerként mellém tolna.Bukok egy csomó meccset majd 7 után megint lemér a játék. Nem fog visszadobni brone 5-be, hanem csak kicsit lejjebb és folyamat cseszem el mások játékát.
Ez jogos szerintetek?
Most az van, hogy all queue-ban letolok egy rakás meccset néha healer máskor tankként. Amelyik előbb eléri a 7 győzelmet (vagy x vereséget) az alapján fog nekem rangot adni a játék. Jogos? Jogos az ha healerként sok vereségem van de tankként meg remekelek, hogy a healeres teljesítményemre kapjam a rangot?
-
válasz
markknight
üzenetére
Akkor visszavontam! kiszúrt veled a blizz
-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de BP ad fegyver kiegészítőket, ami komoly tényező a tűzerőben, ha tényleg így van és jól emléxem, akkor ugye ilyen módon többek, mint egyszerű kozmetikai skinek.
-
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Pont most írta le, miért kellett szétszedni: Mert a karakterek skillje eléggé különböző ahhoz, hogy ne legyél képes mindegyik role-on ugyanúgy teljesíteni megfelelő minőségű és mennyiségű gyakorlás hiányában. Egyrész akárki is vagy, másrészt meg ezt nem a "honnan tudod ki vagyok" játékosoknak készült, hanem akár több millió embernek
. -
válasz
markknight
üzenetére
oké, csak grand master ellenfeleket, meg csapatokat kapnál úgy hogy dps-el nem tudod azt a szintet hozni
-
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem nem rossz ötlet ez. Hiszen például te tankkal és healerrel már jó vagy, de ha mondjuk szeretnél DMG -et elkezdeni rankedben, akkor neked sem lenne túl jó ha ott lennél vele - azokkal az ellenfelekkel akikkel már tankként megkűzdesz simán.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
markknight
üzenetére
OW1-ben már ezt behozták.
-
markknight
nagyúr
Eddig healerkedtem rankedbe, meg tank voltam ám most vettem csak észre, hogy a ranked összesítő kasztonként megy.. Ezt sem tartom túl jó ötletnek, régen úgy emlékszem nem így volt.
-
tescodr
aktív tag
Hali na én is vissza tértem,van valahol közös dc ahol a magyarok tudnak együtt játszani?
-
Wellin9
tag
Nekem nem lenne bajom azzal, ha minden skin a shopba kerül, vagyis hát lenne, de hát ez van. De számomra teljesen érhetetlen, hogy miért nem lehet legalább havonta 1 skint kiszedni, csupán játékkal, mindenféle fizetés nélkül, kétlem, hogy össze omolna a bevételük.
Heti 60 coint-t lehet kiszedni, laza fél év alatt jön össze 1 db skinre ( én csak a heti challange-t néztem, nem tudom lehet-e még szerezni más módon ) -
Bazsi1987
őstag
Ez itt a gond gondolom csak shopba...
-
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én tolom series x -en.
-
Redcaster
őstag
Competitive Patch és ezen felül még par apróság érkezett!
-
sith7
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Akkor menjek unrankedet ?
A másik - competitiv vagy micsoda - az nem elérhetőGomez86
Ok, ha Te mondod
Például melyik ?
-
sith7
félisten
Kezdőként egyelőre arcade - ban játszom, és lenne egy kérdésem
Ebben a játékban van csapatjáték ?
Tank karakterrel játszom, elvileg nekem fel kell fognom a dmg - t, a healer - nek engem gyógyítani, a dps pedig dmg - t oszt
Ebben a játékban ez miért nem működik ?
-
markknight
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Volt róla szó fentebb, bugzik
-
Rigormortiis
veterán
Comp 7 win 3 lose és berakott bronze 5be. Az igen.
-
Wellin9
tag
Nem igazán az én világom ezek a FPS játékok, de azt kell mondjam, hogy maga a játék az roppant szórakoztató tud lenni.
Kár, hogy minden más, ami nem gameplay azért eléggé furcsának hat, értem én, hogy f2p a játék, de azt nem tudom, hogy gondolták, hogy heti ~100 coint lehet összeszedni, ha mindent megcsinálok, de hát arra meg kinek van ideje, 1-1 értelmesebb skin meg 1500 felett van.
Ez már csak saját problémám, de nekem hiányzik egy olyan játékmód, ahol nincs respawn, csak azt az arcade elimination-t láttam, de az meg nem számít be a winekbe, így nagyon nem tudok játszani vele. -
Rigormortiis
veterán
Játszik itt valaki konzolon? Felvehetnénk egymást, mert randomokkal nem nagy élmény compozni.
-
törölt tag
válasz
Gomez86
üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy előbb 1-1 role-t megtanulni, aztán később ha ez már kezd működni akkor még 1-1 hero / role. Szerintem amilyen tempóban én fejlődök esélytelen 30+ karaktert kiismerni
.Nekem ez most napi 1-1 óra levezetésnek egyéb játékok mellett, de amúgy tetszik a játék tempója és a csapat 90%-ban legalább kísérletet tesz a csapatmunkára, amit a többi játékban mostanában nem látok, inkább ahány player annyi irányba solo
.Tegnap volt egy srác aki nagyon küzdött értünk, ez az Endorse gomb gondolom főleg erre jó? vagy van valami "rejtett" funkciója ?
Szerrk:
markknight: Igen, plusz azt is néztem, hogy pl hová tudok slidejumpolni a mapokon, néha találtam itt ott gödröket helyette. -
markknight
nagyúr
Nem a karakterek számítanak ám itt az 50 győzelemben, hanem a játék mechanikája, működése. Erre kell ráérezni.
-
válasz
üzenetére
Ez rendben, mert annyi alatt megtanulod a játék mehanikáját, csak aztán gondolsz egyet és 1OO óra Sojourn után kedd este úgy döntesz hogy Mercy és folytatod a compozást
Nyilván ez el van túlozva, de amúgy ha meglesel 1-1 versenyt ott nagyon sokszor van az hogy a csapatok úgy váltanak karaktert ami passzol az ellenfélhez - ha kell - és a pályához. Ezért kellemetlen azt látni sokszor hogy valaki istencsászár genji, de semmit sem tud csinálni mert van két hitscan a csapatban ellenünk, és kéne váltani de nem tud vagy szeretne, mert csak azt ismeri. Aztán végre ráveszi magát és kikapunk úgy is mert akkor kerzdi el tanulni a sojourn-t...Szerintem akkor bulletproof valaki ha role-onként ismer 2-3 különböző profilú karaktert valamilyen szinten és tud váltani az alapján hogy mit kíván az élet. Pl ha te megtanulsz egy Junkrat-et vagy egyet a torb/sym párosból a sojourn mellé akkor már jól tudsz váltogatni és nagyobb eséllyel nyertek
-
törölt tag
válasz
Gomez86
üzenetére
Blizzardék azt gondolják, hogy a kb 100? vagy mennyi practice ami kell a kinyitáshoz elég lesz a warmuphoz a newbiknak mint én.., eddig 5 órám van a játékban, mind Sojournel lol (hint többi is azzal lesz). Railgunnal sem éppen remekelek, király lesz ha ilyeneket mint én beenged compra .
észrevételek eddig:
Szerk1: tankok opk
Szerk2: healer op
Szerk3: mindenki más op
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
Csak quickplay, mert tanulgatom karaktereket

-
oriic
HÁZIGAZDA
Sombra nekem anno nagyon kimaradt, most kiélem vele magam, beteg dolgokat lehet vele csinálni. Meg is lett a 20-as streak...aztán amikor ugrott az achievement Xbox-on, ki is crashelt az egész.
(ismert bug, még mindig nem javították...
) -
Bazsi1987
őstag
Dps bronz1
pedig régen fix platinumos voltam
maradok rankeden mert itt normális mecsek vannak -
skL86
tag
válasz
markknight
üzenetére
Csak a CoDot ismerem, de ott játék előnyöket is kapsz, OW-ban meg teljes mértékben mentes ettől, szóval szerintem jobb ez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Más hasonló FPS-eknel évek óta ez a standard, hogy egyszer kell fizetni érte, majd abból kijön a következő pass ára, ha elered a max szintet. Mellette még el lehet költeni a világ összes penzet a store-ban. Nem is értem itt miért nem ez a megoldás. Store-bol így is úgy is vásárolnak majd a játékosok. (Vennem én is azt a rohadt Nova skint, de húzom a számat napok óta, mert 1900 kredit nagyon drága
. És én csak COD érkezéséig tolnam napi szinten. ) -
markknight
nagyúr
oriic pontosan tudja ennek a működését, Apex, Fortnite, COD.. Pont ezért furi nekünk, mert a többi játéknál konkrétan visszakapod az árát coinba és örökéletre free a BP
Kéthavonta 3k az azért szerintem sok lesz (évi 18 ezer) persze ha mással nem játszol és támogatni szeretnéd őket, akkor simán megéri. A régi lootboxos sokkal jobb volt, valamilyen módon megtarthatták volna a szintezést, hiszen ha elérjük a level 80-at, utána már nem tudom mit kapunk majd.
-
TBT
Topikgazda
Igen és nem.

Mondjuk úgy, hogyha érdekelnek a benne lévő tartalmak, akkor megveheted, de nem kötelező ("meg kell venni"), hisz a játékélményedet nem fogja befolyásolni.
És csak lassan tudod kifarmolni, mert csak új coinból lehet megvenni, az meg a shop-on keresztül tudod megvenni - vagy a heti küldetések teljesítésével, de az nagyon lassan lesz meg. 60 coint tudsz szerezni 1 héten, a BattlePass Premium pedig 2000 coin, gyakorlatilag 33,5 hét összegyűjteni 2000 coint - de ahhoz sokat kell játszanod és 11 küldetést teljesítened minden héten!Én befizettem a BattlePass-ra, plusz néhány másik skinre is a shopból, mert szeretem a játékot, szeretném támogatni a fejlesztőket, illetve egyik-másik tetszik is, de ennyi. Ettől nem vagyok sem több, sem jobb és ügyesebb másokhoz képest.

A régi lootbox-os rendszer nekem is jobban tetszett, de ha ez az újfajta módszer kell ahhoz, hogy a játék fennmaradjon és fenntartható legyen (új cuccok dögivel a live service keretében), akkor felőlem lehet ez is az új irány. Bár igen, régen többet kaptak a játékosok, kevesebbért, viszont a Diablo Immortal-ban lévő BattlePass-hoz képest itt azért jóval többet kapnak a játékosok, ott azért szűkmarkúbb a Blizzard.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól látom hogy minden szezonban meg kell venni valódi pénzért a Battle Pass-t, és nem lehet kifarmolni belőle krediteket mint mondjuk COD-oknal? (Hogy azokból vegyük következőt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- World of Tanks - MMO
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)