- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsumaas
senior tag
Ez csak PS3-ra jött ki?
-
sasa134
addikt
valaki, Overlord fan? pls help...
-
sasa134
addikt
senki sem játszik ezzel a remek kis gammel?

-
sasa134
addikt
sziasztok,
én már jó korán elakadtam, a CRASH THE HALFLINGS' PARTY küldetésnél...A minionok elkezdenek táncolni, tudom h tűzlabdával kell lezúzni a hegedűst, de nem sikerül... kb milyen messziről, honnan kell meglőni (előről v. hátulról?)... Amúgy jó kis game, munka után jólesik a törés-zúzás

-
Gyusz
őstag
Szerintem nem nagy szám a főellenség. Én olyan 150-150 vörös és barna, valamint 300 zöld minionnal áltam neki. Volt egy maximumra fejlesztett durium páncélom (főleg regenerálódásra és védelemre gyúrtam), egy alap durium kardom és 40 miniont idézhettem összesen. A 35. hozzászólás alapján találhatsz egy végigjátszást és benne egy stratégiát a főellenséghez, de nekem arra sem volt szükségem, én az alapjáték varázslójával többet küzdöttem.
-
Gyusz
őstag
Emlékeim szerint ott nem csinál mentést, tehát nem záródhatsz oda be, de ha mégis, akkor visszateleportálsz a toronyba, elmész a sivatagba, átmész a kapun és vörösökkel felszerelkezve újból elmész kahn elé. A parasztokat nem egyszerre kell felgyújtani, csak mindegyiknek égnie kell. Ehhez az kell, hogy a vörös minionok folyamatosan dobálják őket, tűzvarázslattal csak meggyulladnak, és egy idő után nem égnek tovább.
-
Gyusz
őstag
Azt hiszem azon a pályán volt a két kaszás és vagy egy millió csatlósuk. Ott én is szívtam.
Ahol tartasz, oda kell egy csomó vöröset vinni, aztán egyesével kijelölgetni mindenkinek egy egy parasztot, és akkor folyamatosan tüzelnek rájuk. Itt az a bökkenő, hogy néha nem akarnak valakit felgyújtani, vagy minimum kettő megy oda, ezért kell belőlük jó sokat vinni.
-
Klemice
senior tag
csak nem a fűnyírás? na azzal én is megszenvedtem
-
Gyusz
őstag
Ez nem igaz, egész jól haladtam a játékkal, erre megint belefutok egy időhöz kötött feladathoz. Jó az irányítás, de ilyen pontos feladatokhoz vagy jobbat kéne írni, vagy több időt kéne adni

-
Gyusz
őstag
Aki megakadna, annak ez a hozzászólás tartalmazhat némi értékes infót.
-
oalex
senior tag
Gondolom azota már meg oldottad.
Az nem bug hanem inkább puzzel.
Azaz ki kell találnod mi a teendő. Ott ahol elakadtál konkrétam a kajás kocsit kell ide oda tologatnod 3 minion-al, ezzel egyfajta tenis ütöt képezve és úgy irányitani vele Melvint, hogy egyszere mind a 4 ajtot lerombolja miellöt felroban.
Csak ezt követöen tudják ki hozni a rudakat a lyukakbol.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A múltkor én voltam a hibás, az amerikai verziót szedtem le, nem az európait.

Azóta már megvan eredetiben, tegyél vele te is egy próbát, k*rvajó! Amekkora játéktér van benne!!! Már majdnem egy hónapja nyomom, de még mindig csak kb. 1%-át jártam be a világnak.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a baj a játékkal, hogy aki már végigjátszotta az Overlord-ot, annak nem sok újdonsággal szolgál a kiegészítő. Kapunk egy pár új pályát és kész. Többet vártam.

Nem baj, ott a WoW. Annak egy darabig még nem jutok a végére.

-
Gerisan
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A COD4-t én is nyomtam de már ki van lőve.Azért kiváncsi leszek hogy jön-e valami kis javítás ehez a kiegészítőhöz.
-
Gerisan
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kicsit mind2

-
Gerisan
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért szerezd meg mert jó játék legfelljebb kicsit elszórakozol azon a részen
fogalmam sincs nekem hogyan sikerült de sikerült és már végig is vittem -
Sirandrish
legenda
épp mst akarm megszerezni a gamet? olvasgattam de nem derült ki teljesen..most van egy lyan rész ahol nem lehet tovébbjutni csak ha mázlid van?
-
nyunyu
félisten
Egyszer mar nalam is elofordult, hogy Melvin osszevissza gurult, mindent osszetorve, de amikor bekuldtem 2 miniont a helyere, akkor visszatert a fel-le-fel-le-fel-le-szekerelottrobban-hoz, aztan senki sehova

Ajtoknal van egy fustfelho, amikor Melvin robban, de mikor eloszlik, az osszes ajto sertetlen. -
Gerisan
tag
na most nevetni fogsz mert tellsejes én sem tudom hogyan sikerült.A belső karokhoz vagy mikhez bekültem 1-1 miniont akik szépen fogták a akrt de enm tudtak kijönni vele akkor sem ha nem volt fal.Aztán elkezdtem ott mászkálni a konyhában valami megoldás miatt és romboltam amit lehetettt egyszercsak azt vestzem észre hogy az összes fal ledőlt és Melvin meg felrobban de végleg.Miután eltűnt a minionok könnyedén eltudták hozni a karokat de fogalmam sincs hogy mmitől történt ez.

-
Gerisan
tag
Megoldottam

-
Gerisan
tag
Azon a részen én is néztem hogy igen csak bugos a játék mert az istennek se sikerült a két külső karhoz beküldenem a kis Minionjaim. Valaki tud segíteni abban hogy az utolsó(asszem utolsó) BOSS-t hogyan kéne legyőzni?Bementem azon a kapun ahol egy rakás kapcsolót kellett benyomni és ott nem tudom megöltni ezt a nagy férget ami itt van.Levittem a negyed életét de azóta semmit nem megy le az élete.valaki megoldotta már ezt?
-
Klemice
senior tag
na közben újraraktam a gamet és megy a mentésem is
elég durva lett a pokol úgy hallottam visszatérnek a hősök is
kár hogy nincs időm játszani :\ -
RazoR_45
tag
AZ új játékba eléggé a pokolra mentek rá

-
nyunyu
félisten
Elso pokol vegefele nagyon elakadtam, mert bugzik ezerrel.
Melvin gurul fel-le egy uzemi konyhaban, ahol a szomszed terem ajtajat nyito tekero 4 darabja van elrejtve 4 torhetetlen "ajto" mogott, valamint van egy szeker.
Na, hiaba kuldom oda a minionokat a szekerhez, hogy toljak el, nem tortenik semmi, valamint a 4 rudhoz sem lehet bekuldeni oket. (3 ajto repedesein sikerult bemaszniuk, negyediken nem.)Sivatagi kapun meg nem enged be, mondvan elotte az elozo vilagokat kene teljesiteni.
-
Vistaboy
veterán
Kipróbáltam a játékot. Vannak benne érdekes újítások, bár nem mondhatnám hogy forradalmiak. Sokkal körültekintőbbnek kell lennünk, ugyanis az eddig szelídnek hitt birkák és tökök is ugyanúgy visszavágnak és komoly pusztítást tudnak véghezvinni a manóink között. A barik képesek felrobbanni, a tökök igazi fúriák, és még az egyszerű hordókban és ládákban is el van rejtve egy-két bomba, amiknek ha nem veszünk észre időben őket, eléggé pusztító hatásuk van.
A környezet viszont nagyon baba, igazi pokolbéli táj. Az elején jó poén, ahogyan a falusiak azt hiszik hogy a mennybe jutnak a portálon keresztül. Amint átérnek, kiderül hogy csak a mennyország portréját látták, és amint ez eldől, előtűnik mögüle a zord valóság.
Egy pár kép ízelítőnek:
Eléggé barátságos helynek látszik.
Van egy olyan érzésem hogy itt a kék minionoknak nem sok hasznát vesszük.
A fogadóbizottság kivonult az érkezésünk tiszteletére.
A pokolban a tökök is visszavágnak az őket ért sérelmükért.
Egy kedves kis régi ismerős. -
Vistaboy
veterán
Kipróbáltam, de az elejétől nincs kedvem végigvinni. Ha megtalálom az alapjáték végi mentést, akkor játszok vele (Valamelyik lemezemre kiírtam, majdcsak meglesz).

-
Klemice
senior tag
nem tudna valaki egy alapjáték végi mentéssel megdobni? feltettem a kieget és kiakadt a játék hiába győztem/győzöm le a varázslót nem pipálja ki a küldetést így nem jelenik meg a tower heart amivel teleportálni tudok
-
Gyusz
őstag
Na mi van, mindenki rácuppant az év végi FPS/TPS kínálatra? Kipróbáltam a játékot, de még csak az alapjáték főellenségét győztem le (nem is volt nehéz, pedig anno szenvedtem vele), meg megtaláltam a sivatagban az egyik kaput.
-
Gyusz
őstag
Remélem délután lesz időm kipróbálni, még szerencse, hogy megvan a legutóbbi mentésem. Szerintem semmi gond nincs a külön DVD-vel, akinek nincs meg az alapjáték, annak nem is kell megvenni, aki pedig megvette, annak meg nem mindegy, hogy egy DVD-vel több vagy kevesebb van a polcon (persze az előbbiek járnak jól anyagilag)?
-
Vistaboy
veterán
"Az első fizetős csomagban, a Raising Hell-ben a single-player játékot meghosszabbító új szintek lesznek. Mind az öt királysághoz (Mellow Hills, Evernight, Heaven’s Peak, The Golden Halls és Ruborian Desert) hozzácsatolnak egy alvilágot is. Az új területekhez a teljesen elfoglalt királyságokban megnyíló portálon keresztül juthatunk el. Nemcsak a bukott hősök kerülnek a pokolra – a Nagyúr újdonsült támogatói, hű parasztjai is itt végzik."
"A következő fizetős csomag a Challenge Pack lesz, mely a multiplayer pályák számát növeli meg héttel. A Challenge Pack továbbá kinyitja a Legendary nehézségi fokozatot is. A Codemasters egyelőre nem árult el árakat a letöltésekhez."
"Ingyen lehet majd letölteni a lipcsei Games Convention-ön bemutatott, osztott képernyőt támogató multiplayer térképeket. A csomagban multiplayer kooperatív pálya is lesz, a Rocky Race."
Forrás: OGI.
Mod: Amúgy a kiegészítő önállóan is játszható, nem kell előtte feltelepíteni az eredeti játékot. Biztosan ezért is érkezik DVD-n, mert az eredeti is rajta van. Most akkor ezt nem értem. Nem lett volna egyszerűbb, ha már úgyis megvetted az eredetit, egy sima CD-n kiadni az új pályákat? Vagy le lehetne tölteni külön patch formájában az eredeti játékkal rendelkezőknek?

-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Megjelent az első single-player kiegészítő a sokunk által kedvelt Overlord-hoz, "Raising Hell" néven. Három kiegészítőt kapunk majd a játékhoz, az első a többeket érintő, fentebb említett "Raising Hell", amely az egyjátékos-módot bővíti ki új pályákkal. A második kiegészítő címe "Challenge Pack" lesz, ami rengeteg új multiplayer-map-ot fog tartalmazni (Nem tudom hogy ebből lesz e PC-verzió, vagy csak X360-on lesz elérhető?), a harmadik egy ingyenes kiegészítő lesz, ami tartalmaz egy osztott-képernyős módot az eredeti játék multiplayer részéhez, és egy új multiplayer pályát, a "Survival map"-ot is tartalmazni fogja.
Nyilván sokunkat az egyjátékos mód érdekel, ezért inkább arról lesz szó a topikban. Persze a többi kiegészítőről is lehet itt beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor nekem csak véletlenül sikerült.de hogy hogyan tudtam akkor beküldeni két miniont azt nem tom.