Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Azt próbáltad, hogy kitörölsz minden SB kulcsot, és visszaállítod a gyári alap kulcsokat (ha van ilyen funkció a Setup-ban)?
A másik, hogy esetleg csinálj olyan reset-et, hogy az elemet is kiveszed a lapból...
Aztán, ha nagyon akarod, fésüld át, hogy nincs-e véletlenül telepítve valami aláíratlan driver (bár erről valószínűleg tudnál, mert nem triviális ilyesmit felerőltetni Win10+ alatt).#34Chriss745 - Az új driver-ekben van olyan globális opció, hogy korlátlan shader cache. Ennek ellenére változik valami, ha profilonként felhúzod (programonként még van valami külön hard-coded limit)? Bár nekem még sohasem volt 100-200 Mb-tól több a complett cache akkor sem, ha egyszerre 3-4 játék is telepítve volt (bár játszani egyszerre max kettővel szoktam, a többinél pedig várom a patch-eket, tesztelgetem, hogy játszható-e már...).
#35ughhh - Már nem kell felfedni, el van nevezve, illetve mindig be lehetett lőni a global-ban is. Bár nem tudom, hogy global-nak melyik értéket érdemes választani Size Limit-re, mert már van 3 görgethető opció (FIFA és DeathLoop).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest