Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
Flowtation #32986 üzenetére
"Adott otthon egy win7 laptop, egy tl-mr3220 router és két db nas, mindenki kábelen, csak a laptop wifin. Régebben be volt állítva mindkét nason a (samba) megosztás, amit simán el is értem az intézőből, tehát tudtam rá másolni. Most újra beüzemeltem mindkettőt, de hiába osztok meg, nem látja a windows, csak mint hálózati eszközöket, de ha arra kattintok akkor a webes felületek jönnek be."
Windows network Browser hiba.
Ha a helyi halozat egyik gepen blokkolva van (tipikusan kulso tuzfalszoftver, vagy Internet Security program altal) akar csak egy resze a Browser election-nak, akkor nem jon letre stabil lista a helyi szamitogepekbol, igy a nem is listazodnak a Windows intezoben."Úgy szeretném használni, hogy ha "kikölcsönzök"
egy filmet, akkor azt egyből a nasra töltöm, mert a megosztást használom egy raspberry pi-vel, ami a médialejátszó. (a pi egyébként simán látja, egyszer beállítottam, aztán jó.) Igy leáll a letöltés és nem lehet használni.
[...]
A másik gondolom, hogy ha elindul a letöltés akkor csak 300-400 kbit/s-el hajlandó letölteni, pedig 1,2 MB-al szoktam tölteni.
a nasok: ib-nas4210b és egy freecom network drive "Rossz otlet halozati meghajtora kozvetlenul "kolcsonozni".
WiFi-vel parositva pedig tokeletes ongol.
Ha a kolcsonzoprogramban van lehetosag beallitani "incomplete" konyvtarat a letoltes idejere, akkor legalabb a torrent sokszalas az irasi terheleset le lehet venni az amugy is eleg szereny kepessegu NAS-okrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest