- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Megoldódni látszik a kálváriám. Jött ma a szerelő, és elvitte ezt a cseszett Kaont, és kaptam végre egy Sagemcomot. Így már ezzel minden OK, be tudtam állítani mindent, routerem AP módban, Shield TV is működik (mivel nincs DHCP ütközés). Köszönöm a korábbi segítségeket, tanácsokat
Azt még megosztanám, hogy ritkán látok ilyen bal.sz szerelőt! Tőlem kérdezi, hogy mit írjon a hibajegyre a Kaon modemre. Kérdem, hogy érti...hát hogy hibás, vagy esetleg más még használhatja-e majdHát mondom tőlem kérdezi? Mit bánom én mit ír rá, csak vigye innen a francba, mert nekem használhatatlan. Aztán amikor be akarta dugni az új HGW-t, mondom, hogy a szekrény másik oldalában van a szünetmentesbe dugva. 1 perc múlva át is ment neki az info, és felfogta, hogy akkor ki kéne nyitni a másik tolóajtót...na ott meg ahogy próbálta bedugni a HGW-t, majdnem lerántotta az egész UPS-t. Azt hittem infarktust kapok. De közben szerintem ki is rántotta a falból a UPS-t, mert miután elment, feltűnt, hogy sipol a cucc, és a Low battery világít. Eszméletlen egy szerelő. Az ég óvjon az ilyentől mindenkit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged