Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
válasz jerry311 #32125 üzenetére
Ezek tuti az ufók. 3 routerral már kipróbáltam komolyan mondom. Mostmár kezdek belegyagyulni ebbe.
Lan - Lan kapcsolat van.
Fő router 192.168.1.1 az al router 192.168.1.2. IP címet a fő router 192.168.1.100-tól 150-ig oszt, Mac címek nem ütköznek, IP ütközés így nincs, DHCP letiltva teljesen és elvileg ennyi lenne a történet a több száz leírás szerint is, és nem kéne gondnak lenni. Mindkettőn tomato van alap beállításokkal, annyi különbséggel hogy az n18u-n lett telepítve rtorrent meg samba és ennyi, de teljesen mindegy mert mikor még a linksys volt a fő és egy másik az al router addig is ezt játszotta. Kezdek gyanakodni komolyan mondom az új kábelezésre.
A kábelezést úgy oldottam meg hogy felvittem az emeletre viszont nem lett elég, és lehet kapni ezt az utp kábel toldót. ilyen kicsike hülyeség, mindkét felébe bele a kábelek végei és mehet tovább a kábelezés egy új kábellel. Én erre gyanakszom nagyon. Most lehoztam a routert és beledugtam egy kis kábelt és most itt fogom járatni pár napig. Ha itt nem szórakozik akkor kitépem azt a rohadt kábelt mert akkor ezek szerint fél éve szívat. Utána pedig fejszével 2 centis darabokra szeletelem hogy a fene essen bele ha tényleg az a hibás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok