- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudli83
újonc
Létezik az hogy letiltanak a személyi kölcsön igénylésről?
Semmi nem változott az életemben sem a munkában, sem fizetésben. Próbálok igényelni de már az ellenőrzésnél elakad:Nem teljesültek a személyi kölcsön igényléséhez szükséges feltételek, a megadott adatokkal nem indítható kölcsönigénylés.
Ez fogad. De azonnal. Nem bírálat után semmi. Még adatokat sem kell megadnom.
Remélem átmeneti gond.
-
pudli83
újonc
Valaki vett már fel folyószámlahitel instant kölcsönt? Ma igényeltem folyószámlahitelt és meg is kaptam.
A hitelkeret terhére lehet max. 500 ezret így felvenni. Ennyivel csökken addig a hitelkeret és folyamatosan nő ahogy törleszt az ember fia.Gondolom ha az előbbit megkaptam, akkor ennek terhére csak kapok kölcsönt. 1,24 millió a hitelkeret.
Hogy zajlik az igénylés a bankfiôkban? Mint egy normál kölcsön?
-
pudli83
újonc
válasz pudli83 #18568 üzenetére
Ami érdekes még, hogy ha most próbálok személyi kölcsönt igényelni, akkor ezt írja ki a netbank:
nem igényelhetek személyi kölcsönt egy folyamatvab lévő igénylés miatt, ami érthető hisz ott áll félbehagyva a folyószámla cucc. De az az érdekes hogy szerepel ott 1.24 millió Ft folyószámlahitel és 2 millió személyi kölcsön is.De azt nem igényeltem...
-
pudli83
újonc
Üdv.
A folyószámlahitel más feltételekhez kötött mint a személyi kölcsön? Folyószámlahitelt kaphatok...azt engedi az app és a bírálat is sikeres...1.2 milliós kerettel. Már csak el kellene fogadnom. De személyi kölcsönt 500 ezret sem enged. -
pudli83
újonc
Üdv mindenkinek!
Ma délután online igényeltem személyi kölcsönt a netbankban. Az előzetes bírálat lefutott, ajánlott egy magasabb összeget ami persze semmit nem jelent. Majd lefutott a rendes bírálat is. És azt írta ki, hogy megkaphatom a kért összeget, de a khr zárva van épp...majd ellenőrzik az ott lévő adatokat és utána tájékoztatnak hogy mi lett.
Akkor ez azt jelenti, hogy a bank belső szabályainak megfeleltem és ha a KHR esetén is stimmel minden akkor rock and roll?
Kicsit bizakodó lettem, hogy nem utasított el hanem azt írta Hogy megkaphatom...a normál bírálat után is,
[ Szerkesztve ]
-
pudli83
újonc
válasz pudli83 #18313 üzenetére
Esetleg erre valaki? Megpróbáltam más banknál de ha nem nyitok ott folyószámlát, akkor nem jól jön ki a matek.
Tehát ha a négy jelenlegi otp személyi kölcsön közül egyet kifizetek, akkor vajon tudok kivàltani hármat? Azt már engedi?
4.1, 2.1, 2.2 és 1.4 az eddigi. Ugye akár 12 milliót is lehet egyben felvenni. És fizetés alapján menne is. A belső szabályzat a gond.
A három kisebb összeg közül fizetném ki valamelyiket. -
pudli83
újonc
válasz KubanitoS #18314 üzenetére
Lehet az lesz. Annyi kérdésem van még, hogy amelyik banknál ki kell választani, hogy mi a kölcsön célja, azt mennyire veszik komolyan? Ellenőrzik? Ha pl. családi eseményt adok meg mint cél. De nem arra költöm Tudom van kiváltàs is de nem minden banknàl.
[ Szerkesztve ]
-
pudli83
újonc
Üdv mindenkinek!
Négy személyi kölcsön van nekem az OTP-nél. Ezekből szeretnék egyet csinálni hitelkivàltàssal. Az online felület elutasítja a kérelmet. Mert ugye a kiváltàshoz mindenképp kell legalább 500 ezer Ft szabadon használható összeg pluszba. A fizetéssel nem lehet gond, mert a négy kölcsönre most többet fizetek havonta mint az új, egybe pakolt kölcsönre fizetnék.
Ezért feltételezem, hogy az a gond, hogy max négy kölcsön lehet egy ember nevén vagy nem tudom. A bank nem hajlandó elàrulni, hogy ez a gond vagy nem. Belső szabályzatban van benne...nem adható ki ügyfélnek ilyen infó.
Most az jutott eszembe, hogy mi lenne ha egyet végtörlesztenék? De ugye nem fizetnék ki szívesen másfél milliót ha utána ugyanúgy elutasítanàk.
Ha tuti lenne, szívesen megcsinàlnàm...de így kicsit necces.
Valaki tud erről valamit?Ui: voltam bent fiókban is, ott is próbáltam igényelni. Minden jól ment egészen az utolsó lépésig. Pedig ott az ügyintéző is azt mondta, hogy itt már nem szokott gond lenni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest