- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Szüleim is vidéki megyeszékhelyen laknak, tömegközlekednek - van több bank is, de egyszerűen az OTP az egyetlen, aminek kézre esik az automatája meg a fiók is. Innentől egyszerű a választás... Mondjuk a küzdőszellemet fejleszti, mert nem azok a fajták, akik csak úgy hagynák magukat, így rászoktak a telefonos ügyintézésre, az még elmegy az OTP-nél. Sokszor többet tudnak, mint a fiókban...
De a CIB ilyen szempontból tényleg profi, megdöbbentem, mikor kiderült, hogy a számlához új kártyát is lehet rendelni telefonon, és isten ments, hogy bemenjen az ember, kiküldik - fiókban átvéve meg vagy 2000 Ft.Tényleg ritkán kell bemenni, de sorbanállás szinte nincs. Elégedett vagyok velük.
Hehe, K&H ott ásta el magát nálam, amikor számlát akartam nyitni (kicsit azért vártam volna fanfárokat, gratulációt, konfettiesőt...), de háromnegyed óra után betelt a pohár. Már vagy 20 ember megfordult mellettem, közben legalább 3 unatkozó meg beszélgető ügyintézőt láttam a pultok mögött, mikor egy felháborodott, magamban elmotyogott mondatomra (kb. Hát ez nem igaz, hogy ennyi ideig tart...) beszólt a biztonsági őr (!) (hogy miért vagyok olyan türelmetlen), na akkor dobtam ki a cetlimet a kukába és csuktam be véglegesen az ajtót magam mögött. Rögtön átmentem a CIB-be, egy ember volt előttem, 10 perc sem kellett, és megvolt az új számlám. Ja, és mosolyogtak is hozzá...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest