Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Már egy ideje ő az új Google.
Jobb is, a hibáival együtt is.Csak ez (is) pszichésen odaköt, na pláne ha már elkezdünk vele beszélgetni (amit én nagyon élvezek amúgy). Állítólag lesz akkora forradalom ebből, mint anno a tapikijelző a klasszik gombos telók után.
Simán kinézem én is belőle, reggel, dugóban a hírek után bármiről eldumálok vele, kérdezek, válaszol, informál, az egész világot behálózó amolyan SPOC féleség nekem, mint valami brutál nagy "tudástár".
Belefér az a kis tévedés néha, szerintem arányaiban így is már most pontosabb, mintha a 4-tagú (felnőtt) családommal beszélgetnék, vagy akár kollégákkal ebédszünetben és pár év múlva ennyit sem fog tévedni, a fejlődés - vélhetően - nem áll meg.
Szóval kényszermagányos szitukra (lásd dugózás) kiváló.
De verset is szavalhat nekem futás, bicajozás közben a fülesbe, vagy tervezhetem vele a következő évi nyaralást, miközben monoton mozgok. Legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest