- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
A teflon is? Az arról híres, hogy nem tapadnak hozzá a dolgok.
"Ternéket írok, konkrét típust feleségem tud."
Ezt így nem értem. De írjál terméket akkor már talán érthető lesz.
"A "tartalmazhat" és annyi vagy a "glutént is csomagoló üzemben..." vagy bármi ilyen."
Én ilyet még nem láttam, csak fordított esetben, olyat hogy ráírták, hogy gluténmentes.
-
inf3rno
nagyúr
Érdekes, hogyha diétázik az ember, akkor már egy porszemre is nagyon heves tünetekkel reagál, mintha csak arra várna az immunrendszer, hogy végre megjelenjen. Ami még furább, hogy cukroknál pl. laktóznál és fruktóznál is hasonlót látok, hogy idővel súlyosodik, pedig azt végképp nem indokolja ilyen folyamat.
-
törölt tag
Brutális amúgy, én meghökkentem mikor megtudtam hogy a keresztszennyezés is ennyire számít. Meki jól csinálta, nem csak bemondás volt a gluténmentes szendvicsük hanem minden étteremben külön ember foglalkozott vele, ezért volt a bevezetéskor csak néhány helyen elérhető. Nagyon kell figyelni még ott is ahol gluténmentes akármit hirdetnek mert sokszor csillagozzák hogy amúgy csak divatdiétázók számára ajánlják két Plant Based steak közt...
-
inf3rno
nagyúr
Én azt látom, hogy a táplálkozásra jobban oda kell figyelni, de ezt írtam is. A húgysav pl. túlzott fehérje beviteltől, túl sok hústól lehet magas. A cukor is kezd átbillenni cukorbetegség felé. A zsírok sincsenek rendben. Metabolikus szindróma és érelmeszesedés előkapujának tűnik az egész. Amiket írtam, azok nagyjából jó iránymutatás szerintem. Aggódni nem aggódnék túlzottan emiatt, de mindenképp változtatnék, mert 5-10 év és jön a cukorbetegség és magas vérnyomás. Szerintem. Sporttal, jobb táplálkozással, kevesebb kalóriával simán helyre hozható most még.
-
A volt háziorvosomnál biztosan van egy, olyan masfel eves.
Allergiavizsgalatra kellene valahogy eljutnom, mert egyre gyanusabb nekem ez a folyamatos taknyolas, megfazasszeru tunet, kicsit a tüdőmet is erzem, hogy nyomodik jobb oldalt. Soha nem voltam allergias semmire, altalaban a megfazast es a nathat is hamar lekuzdom, de most nem akar mulni, ezert is gondolom azt, hogy a furdoszobaban levo peneszes plafon okozza nalam ezeket a tuneteket. Tegnap nagyjabol le lett takaritva de sem most, sem korabban nem tudtuk teljesen eltuntetni -
-
Köszi neked is. Fél a biopsziától is, de legfőképpen az eredménytől
Most is marha nagy "szerencsénk" volt. Végre mostmár biztosítottként tud menni orvoshoz. Ment ma is, kérte a beutalót a dietológiára is. Itt szolnokon van egy nagyon jó doktornő, de most közölték, hogy táppénzen van és nem is tudják mikor jön vissza
Pár hónap elvileg. A másikra pedig még a háziorvos is azt mondta, hogy hozzá inkább ne. Tehát maradt megint a magán út
Nem tudom ti hogy látjátok, de elég katasztrófálisnak érzem a magyarországi egészségügyi helyzetet. A háziorvosunk nagyon lelkiismeretes, de már annyi teher van a nyakában, hogy a multkor azt mondta, hogy lassan befejezi az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- WeBeauty. Model F9
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest